Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 222223224225226 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 18:10
puno divnih biljaka u tvojoj oazi imaš posebno lijepe sukulente, neke od njih nisam prije nigdje vidjela
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 17:53
ja sam si dala zadaću da pogledam tvoj vrt, jučer 30 stranica, danas ostatak... sve stoji i čeka, ali nisam mogla prestati

i na kraju što reći - prelijepa okućnica, dvorište, vrt, povrtnjak, gredice
biljke su fenomenalne, od stabalaca (za koje i ja jedva čekam da ti se razrastu i čine hladovinu), preko grmova do malih kamenjarki...
a sukulenti, najbrža zaraza koja se širi forumom LOL
vidim da svi poznamo zdenku sa  zd pijace Wink

ali najveće divljenje moram iskazati tebi, tvojoj energiji, ljubavi prema zelenom svijetu i tvojoj obitelji koji su ti sigurno velika podrška

sad se još više veselim što ću te upoznati Big%20smile

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 16:16

Kad je ovako vruće, ni borovi ne pomažu  Dead.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 14:14
gute Fee hvala ti na posjeti i dođi opet,vidiš da se svi skupljamo na terasi.

Ksan ,mahnula sam ti.

Retriver Sara,sigurno si se umorila,za tebe ću pripremiti nešto hladno,kod mene oko 10 bilo 32 na suncu.Svi u hlad.

Anastazija kod tebe sigurno nije tako vruće,tvoji borovi su dovoljno veliki za dobar hlad.

ljiljus i meni je lijepa,dugo je već gledam jer su uvijek preskupe(ne znam zašto),a ova je bila 30 k i odmah me osvojila.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 22:51
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

[IMG]http://i1058.photobucket.com/albums/t413/Camellia_zg/f82a685b.jpg" />

Ova sansiverija mi je prekrasna!
Lipik
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 16:27

smile199    Evo i mene k vama na terasu!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 09:12
bome sam i ja imalo malo zaostataka da me zabolile noge dok sam sve pregledala pa se pridružujem Kontesi na terasi hehehe...sviđa mi se ideja o proširenju kamenjara na uštrb jezerca i baš se veselim tvojim novim kreacijama na tu temu...
pusek, kokaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 23:31
Godila mi šetnja smile215
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 23:41
Prosetala sam tvojim vrtom i vidjela i sarenila i zelenila ! Krasno za vidjeti !   smile113
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 22:20
aralija ima noviteta i iz MBM,bio čak i jedan adenium,a ja prošla pored njega.Vidim i kod tebe noviteta,ali moraš priznati da baš veseli.

ljiljus adenim danas cvjeta i sutra ću ga poslikati.Kupila sam ga u Zadru kad sam bila za 50 kn,a dosta je velik,ne znam koliko je star.Kad vidim kako polako rastu ovi moji iz sjemena,ovaj mora biti Metuzalem.

svesa ne stignem slikati,stalno nešto presađujem,zalijevam,polako kuham viškove povrća.Probat ću sutra.Kod mene je sve dosta suho,čini mi se da je kod vas ostalih nekako zelenije.

kontesaa moja je terasa uglavnom prazna.Kad mogu sjesti,uglavnom je mrak.Zato dođi da skupa popijemo kavu.Što se tiče lavandi,ove godine su me iscrpile.Za tebe neću ostaviti reznice nego ih vadim u komadu.Stvarno ih je previše.

Carol ti si moj dragi gost,a vidim i istomišljenik.Kad se otvori MBM tu kod mene,idemo na cjelodnevni,a poslije produžimo u IKEU.Oni uvijek imaju lijepih i jeftinih teglica.

belica jezerca definitivno idu van.Toliko nereda koliko mi naprave ptice,mačke valjda iz cijelog kvarta imaju tulum kod me nema nekoliko sati,a prošle godine i sljepić.To mi je bila točka na i.Umjesto jezerca širi se kamenjar,nadam se na jesen,dok malo zahladi.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 06:47
Ha ha, nisam ja za neprepoznati- takuin mi šupljikav još koji dan Wink.
Bogme draga ti si se zaista opasno dobro ponovila, gdje ti je kraj? Prekrasni sukulenti, sad možeš složiti nešto lijepo tamo gdje ti je ono jezerce, ako si ga izvadila.
belica,zagreb
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 23:26
Draga, pa nas se nikad nemre tolko izšokirati, a da se nebi snašle kad je kupnja biljcica u pitanju Wink
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 23:15
ma daj da malo sjednem na tu terasu, noge su mi otpale, ali tko mi je kriv kad me dugo nije bilo kod tebe u vrtu
ne znam što prije pohvaliti, lavanda mi je predivna (nadam se da nisi pobacala sve orezane grančice), hipoestesi super, a tek močvarkooo   
vidim da se kod svih nas pojavljuje famozna polica sa sukulentima i kaktusima pa ta se zaraza širi brzinom svijetlosti super izgleda :)
još sam nekaj htjela spomenuti, ali puuuuno slika sam pogledala pa mi se sad sve malo pomiješalo, ali vrt ti je predivan
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 23:11
Camellia,i dalje sve prekrasno,svježe.kad češ naći malo vremena daj nam malo panoramskih slikica,smile143     smile79
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 22:36
Ajme, adenium u cvatu! Koliko je star?
Lipik
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 21:43
Malo noviteta, a što je ona puno?Ni MBM nema toliko. Dolazi zima a što onda?
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 20:42

Adenium samo što nije procvjetao
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 20:39

Ovaj ljepotan opet cvjeta
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 20:36

I ovo je poklon od Horti
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 20:33

Poklon od drage mi Horti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 222223224225226 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.