Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 319> |
Korisnik | |
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Camellia,i dalje sve prekrasno,svježe.kad češ naći malo vremena daj nam malo panoramskih slikica,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma daj da malo sjednem na tu terasu, noge su mi otpale, ali tko mi je kriv kad me dugo nije bilo kod tebe u vrtu
![]() ne znam što prije pohvaliti, lavanda mi je predivna (nadam se da nisi pobacala sve orezane grančice), hipoestesi super, a tek močvarkooo ![]() vidim da se kod svih nas pojavljuje famozna polica sa sukulentima i kaktusima pa ta se zaraza širi brzinom svijetlosti ![]() još sam nekaj htjela spomenuti, ali puuuuno slika sam pogledala pa mi se sad sve malo pomiješalo, ali vrt ti je predivan ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga, pa nas se nikad nemre tolko izšokirati, a da se nebi snašle kad je kupnja biljcica u pitanju
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ha ha, nisam ja za neprepoznati- takuin mi šupljikav još koji dan
![]() Bogme draga ti si se zaista opasno dobro ponovila, gdje ti je kraj? Prekrasni sukulenti, sad možeš složiti nešto lijepo tamo gdje ti je ono jezerce, ako si ga izvadila. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
aralija ima noviteta i iz MBM,bio čak i jedan adenium,a ja prošla pored njega.Vidim i kod tebe noviteta,ali moraš priznati da baš veseli.
ljiljus adenim danas cvjeta i sutra ću ga poslikati.Kupila sam ga u Zadru kad sam bila za 50 kn,a dosta je velik,ne znam koliko je star.Kad vidim kako polako rastu ovi moji iz sjemena,ovaj mora biti Metuzalem. svesa ne stignem slikati,stalno nešto presađujem,zalijevam,polako kuham viškove povrća.Probat ću sutra.Kod mene je sve dosta suho,čini mi se da je kod vas ostalih nekako zelenije. kontesaa moja je terasa uglavnom prazna.Kad mogu sjesti,uglavnom je mrak.Zato dođi da skupa popijemo kavu.Što se tiče lavandi,ove godine su me iscrpile.Za tebe neću ostaviti reznice nego ih vadim u komadu.Stvarno ih je previše. Carol ti si moj dragi gost,a vidim i istomišljenik.Kad se otvori MBM tu kod mene,idemo na cjelodnevni,a poslije produžimo u IKEU.Oni uvijek imaju lijepih i jeftinih teglica. belica jezerca definitivno idu van.Toliko nereda koliko mi naprave ptice,mačke valjda iz cijelog kvarta imaju tulum kod me nema nekoliko sati,a prošle godine i sljepić.To mi je bila točka na i.Umjesto jezerca širi se kamenjar,nadam se na jesen,dok malo zahladi. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prosetala sam tvojim vrtom i vidjela i sarenila i zelenila ! Krasno za vidjeti !
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Godila mi šetnja
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
bome sam i ja imalo malo zaostataka da me zabolile noge dok sam sve pregledala pa se pridružujem Kontesi na terasi hehehe...sviđa mi se ideja o proširenju kamenjara na uštrb jezerca i baš se veselim tvojim novim kreacijama na tu temu...
pusek, koka
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Ova sansiverija mi je prekrasna! |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
gute Fee hvala ti na posjeti i dođi opet,vidiš da se svi skupljamo na terasi.
Ksan ,mahnula sam ti. Retriver Sara,sigurno si se umorila,za tebe ću pripremiti nešto hladno,kod mene oko 10 bilo 32 na suncu.Svi u hlad. Anastazija kod tebe sigurno nije tako vruće,tvoji borovi su dovoljno veliki za dobar hlad. ljiljus i meni je lijepa,dugo je već gledam jer su uvijek preskupe(ne znam zašto),a ova je bila 30 k i odmah me osvojila. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kad je ovako vruće, ni borovi ne pomažu ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ja sam si dala zadaću da pogledam tvoj vrt, jučer 30 stranica, danas ostatak... sve stoji i čeka, ali nisam mogla prestati
i na kraju što reći - prelijepa okućnica, dvorište, vrt, povrtnjak, gredice biljke su fenomenalne, od stabalaca (za koje i ja jedva čekam da ti se razrastu i čine hladovinu), preko grmova do malih kamenjarki... a sukulenti, najbrža zaraza koja se širi forumom ![]() vidim da svi poznamo zdenku sa zd pijace ![]() ali najveće divljenje moram iskazati tebi, tvojoj energiji, ljubavi prema zelenom svijetu i tvojoj obitelji koji su ti sigurno velika podrška sad se još više veselim što ću te upoznati ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
puno divnih biljaka u tvojoj oazi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija,kod mene danas ni dašak vjetra,nisam se maknula iz kuće.
natalija ti si se stvarno nahodala i hvala ti na tome.Moj vrt je meni velika razonoda i vjeruj mi,kad odem na more lijepo mi je,ali još ljepše kad se vratim.Morat ću nabaviti bar nekakav štand kao gosp. Zdenka da se imam čim zanimati na jugu.Sukulenti su živa zaraza.Danas mi je bila u posjeti šogorica iz Njemačke i pokazala sam joj sukulente.Samo je rekla"Ma kod nas ti ima svakakvih,samo reci koji".Uljepšala mi dan.Meni je također drago što ćemo se upoznati. Mari5510 hvala ti na posjeti.Sukulente stvarno volim i zavirim svugdje gdje bi ih mogla naći.Naravno,jedan dio sam dobila od naših forumašica i od jedne susjede koja također voli cvijeće. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vidim da si sva u sukulentima od kad me nije bilo kod tebe. Jel to zbog suše da ne gledaš žutu travu? Kod mene se trava isto posušila ali ima puno drača koji se neda pa je ipak zeleno oko kuće
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A meni ide lopoč !!! Tako da znate svi !!! Iz jezerca koje Camellia zatrpava, a ja sebi pravim !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga, RS i ja se spremamo k tebi čim malo opusti ovaj zvizdan i uspijemo se organizirati, ali nebuš lavande vadila jer su upravo ovakve i u ovom broju predivne
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Čekamo te.......
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |