Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 251> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ljepote se nižu jedna za drugom, a ja ostanem nekako ovako
![]() ![]() Toliko slinim da ću si za slijedeću šetnju morati kupiti podbradnik... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
draga ova vručina ,a ti procvijetala.hibi je prekrasan.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Draga, pa ti imaš najoriginalnije zavjese na kupaonskom prozoru. Jako mi se dopadaju. Ko i sve ostalo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Crvena lonicera, em krasno cvijeta, a kad odcvjeta ukrasi se i crvenim kuglicama !! ![]() Uploaded with ImageShack.us A za kraj, poklanjam vam cvjetić erithrine, napokon me nije uhvatio na spavanju, al malo mu je falilo !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us I ružica od Korjenka opet partija !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Divim se Nininom čepkom slaku, njezin je sav u cvjetovima, a kod mene kao nala četa, jedan-dva-tri i dalje nikam, opet od početka !! Ali je zato došao sa granama do vrha klematisove penjalice, 1,70m !! Za sljedeću godinu ću ga držati podalje od ovako visokih penjalića, ugrmit i pritemljiz ću ja njega!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Neznam zašto cvatu svi dubrovački gospari koje sam podijelila prije mojega, moj je uvijek zadnji, kao da prati cvatnju svih ostalih, pa kada svi odcvatu - on krene !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Datura je puna pupoljaka, još samo moram saznat jel miriše, jer ne stignem pomirisati uvečer, imam ovih dana nakon onoliko kišurine okupaciju 3 bataljona komaraca !! ![]() Uploaded with ImageShack.us I lopoč ove godine ima dosta cvjetova, a i dalje čekamo bijeli lopoč od Božikovina da procvate !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Bijela gaura-prekrasno se ugrmila, još malo pa je skoro kao njena mama u Njivicama !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Roza gaura je dobro prati !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Danas otvorila dugo čekani cvjetić i žuta delosperma, drugi će sutra, i gotovi smo za ovu godinu !! Ili ?? |
|
|
|
![]() |
|
S nestrpljenjem sam čekada kada će prvi močvarac otvoriti cvijet ! I evo ga, sa samo 2-3 dana zakašnjenja !! Zašto zakašnjenja ? MM stalno pita kada smo ga lani kupili, za Porcijunkolovo, e pa ono je bilo od 1.-5.8. !
![]() Uploaded with ImageShack.us Sada čekamo bijeloga, al in on če valjda kasniti 2-3 dana iza crvenog !! |
|
|
|
![]() |
|
EN, ma kako velike vručine bile ja bi najrađe bila pored tvoje . . . durante !!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ponovo šetkam,barem mogu uživat u cvjećkicama kod tebe,divne su i tako napredne,bujne
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Vrijedne i čarobne ruke imaš - hvala ti na djetelini - srećici.
Predivno si uredila staze, boja ko u priči, a dalije i ruže su me oduševile. Veliki pozdrav i ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Počele su cvasti i dalije !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A i kane !! Sada vam govorim u povjerenju, dalije, kane i anđeoske trube su cvijeće MM i glavni razlog kaj je moj vrt tako zaliven - su one !!! Toliko o ljubavi !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A ovo bi se moglo nazvati: Natalyna dabldeker monarda !! ![]() Uploaded with ImageShack.us A starinske hoste uživaju u hladovini velike magnolije !! |
|
|
|
![]() |
|
Kroz lišće breze probija se pokoja zraka sunca i nježno obasjava ljetne čempresiće !!
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Jednu većer, dok sam šetala vrtićem, čujem ja neki šapat, i čujem: ako ti mene budeš ljeti čuvao od sunca sa juga - ja ću tebe zimi čuvati od vjetra sa sjevera !! I dogovorili se šimšir i ljetni čempres !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovu ljepoticu čekam 2 tjedna da otvori cvjet !! I skoro mi je pobegla !! Nešto . . . slično sam imala lani, al mi je to nestalo prek zime !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Neke moje ruže su ovako zelene i cvjetne a neke . . . . . ![]() Uploaded with ImageShack.us Tko zna kaj im se događa ?? Suša nebre biti, vodi je šef MM !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Evo, Lovrek, za tebe, pred par sekundi sliknuto !! To je sve kaj ti mogu od močvaraca ponuditi, ali se tješim, kod tebe su prije počeli cvasti, a kod mene budu duže cvali !!!! ![]() A za ostatke iz arheološke hrpe, pa kada budete micali hrpetinu, a morali budete, jer to nebre tu vječno stajati, možda ti uspije pronaći još koji dio !! Morala bi se ja s malim Lovrekom dogovoriti, on je ipak šef gradilišta ! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |