Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 193194195196197 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 18:45

Uploaded with ImageShack.us

U sjenovitom djelu mog Muhlenbergijinog vrta, još uvijek cvate kerija !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 18:48

U vrtu MK procvala bergenija a kod mene proljetni jaglaci !!

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 21:20
Vrijedne i čarobne ruke imaš - hvala ti na djetelini - srećici.
Predivno si uredila staze, boja ko u priči, a dalije i ruže su me oduševile.
Veliki pozdrav i smile79
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 22:34
ponovo šetkam,barem  mogu uživat u cvjećkicama kod tebe,divne su i tako napredne,bujne
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 09:52
ovom slikom si me nasmijala ali i točno pogodila kako se ja osjećam ovih nesnosnih vručina najradije bih cijeli dan bila u kupaoni
Confused
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 12:17
EN, ma kako velike vručine bile ja bi najrađe bila pored tvoje . . .  durante !!smile78

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 12:20
S nestrpljenjem sam čekada kada će prvi močvarac otvoriti cvijet ! I evo ga, sa samo 2-3 dana zakašnjenja !!  Zašto zakašnjenja ? MM stalno pita kada smo ga lani kupili, za Porcijunkolovo, e pa ono je bilo od 1.-5.8. !

Sada čekamo bijeloga, al in on če valjda kasniti 2-3 dana iza crvenog !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 12:44

Datura je puna pupoljaka, još samo moram saznat jel miriše, jer ne stignem pomirisati uvečer, imam ovih dana nakon onoliko kišurine okupaciju 3 bataljona komaraca !!

I lopoč ove godine ima dosta cvjetova, a i dalje čekamo bijeli lopoč od Božikovina  da procvate !!

Bijela gaura-prekrasno se ugrmila, još malo pa je skoro kao njena mama u Njivicama !!

Uploaded with ImageShack.us Roza gaura je dobro prati !!

Danas otvorila dugo čekani cvjetić i žuta delosperma, drugi će sutra, i gotovi smo za ovu godinu !!  Ili  ??

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 12:50

I ružica od Korjenka opet partija !!

Divim se Nininom čepkom slaku, njezin je sav u cvjetovima, a kod mene kao nala četa, jedan-dva-tri i dalje nikam, opet od početka !!  Ali je zato došao sa granama do vrha klematisove penjalice, 1,70m !!  Za sljedeću godinu ću ga držati podalje od ovako visokih penjalića, ugrmit i pritemljiz ću ja njega!!

Neznam zašto cvatu svi dubrovački gospari koje sam podijelila prije mojega, moj je uvijek zadnji, kao da prati cvatnju svih ostalih, pa kada svi odcvatu - on krene !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 12:56

Crvena lonicera, em krasno cvijeta, a kad odcvjeta ukrasi se i crvenim kuglicama !!

A za kraj, poklanjam vam cvjetić erithrine, napokon me nije uhvatio na spavanju, al malo mu je falilo !!

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 00:54
Draga, pa ti imaš najoriginalnije zavjese na kupaonskom prozoru. Jako mi se dopadaju. Ko i sve ostalo.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 11:59
draga ova vručina ,a ti procvijetala.hibi je prekrasan.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 21:27
Ljepote se nižu jedna za drugom, a ja ostanem nekako ovako .....
Toliko slinim da ću si za slijedeću šetnju morati kupiti podbradnik...
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 21:51
prelijepo smile78
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 00:22
Ja sam opet navratila i uživala  smile79
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 06:52
Hvala ti na ovoj djeteljini
Kada ja nađem to u svom vrtu,šaljem ti jeWink

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 14:46
Free,sve je za 10!!! Posebno ovaj zadnji cvijet erithrina,wow,samo reci jel ima od njega neko sjeme ili...?
sutnja je zlato....
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 23:14
Mladim curama se nalukavaju decki kroz kupaonski prozor, a nama starijima - cveteki.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 14:35
Prošetala sam po tvom raskošnom i raznolikom vrtu, uživala sam i lijepo te pozdravljam.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2012 u 22:29
FREE- sad sam skužila na tvom profilu tvoje zanimanje,Winkpa draga moja bolju domačicu nebi našla,usput kaj bu sutra za ručaksmile50,a cvijeteke bi mogla samo prenesti kod mene smile96
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 193194195196197 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.