Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 41> |
Korisnik | |
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesam,oko 300 metra od crkve,gledala sam slikice vrtova jer planiram na proljeće i ja početi sređivati svoj brijeg i baš sam se iznenadila kad sam vidla sliku Vinskog Vrha.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Kad si tak blizu, mozes vrt vidjeti i uzivo.
![]() ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Graničice su ti jako,jako lijepe
![]() ![]() Imam ih i ja i čuvam ih ko zjenicu u oku. Druge nisam nikad nabavljala jer za mene su ovi the best of....a svaki drugi bili bi u "njihovoj sjeni"
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Korijenko,
![]() |
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo mene na tvojem dijelu bregeka, neznam ja što tebe žalosti, ali ono tvoje prekrasno jezerce mi je tako ostalo u lijepom sjećanju. A i ostale gredice su mi bile više nego lijepe. Sad sam se baš lijepih fotki nagledala pošto me dugo nije bilo. Ona ptičica na pojilištu od terakote mi je jedan od najlijepših vrtnih detalja koje sam vidjela.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Carol
![]() |
|
![]() |
|
Belica, svesa,
![]() |
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo uređeno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Carol, obzirom da mi se između ostalog kod teba jako, jako sviđa stazica od panjeva, ako ti nije teško da mi u par riječi kažeš kako si to pravila ? Ja imam neka saznanja kako se to radi, ali volim čuti još iskustava naročito kad ju vidim ovako lijepu.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica, stazica od panjica je daleko od reprezentativne stazice. Greska je sto nismo skidali koru (najbolje drvo je agacija ili kesten - nasa Horti ima kesten, pogledaj na njezinoj temi stazicu.) Nije lose niti zastititi necime drvo, jer i to nismo napravili. Kad malo popusti vrucina, moram se baciti na obnovu.
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dan mi je tako kratak da ne stignem ili sam preumorna za napraviti jako puno stvari koje bih htjela, a jedna od njih e prošetati po dragim vrtovima
![]() ali zato sam se sad nauživala iako su srne cvaknule ružice,ali zato su ljiljani,travice i ostale cvijećke predivne ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
ma nemj zezati, stazica je baš dobra, al pitala sam te jesu li trupci ukopani ili su samo poslagani ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Konte, ja te razmem, samo ti navrati kad najdes vremena, al sad po ovoj vrucini se bolje hlada drzati.
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divno draga Carol, veselim se i ja skupa s tobom za cvat, ako te što tješi, ja sam danas svoju fuksiju u kantu zavitlala- moja je još i više od sablasne bila.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga,
Prekrasan ti je vrt,na zagorskom bregu,budleja bijela
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belina, i ja tebi
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |