Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moji počeci- mašta može svašta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moji počeci- mašta može svašta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 13>
Korisnik
Poruka
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 09:03
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 09:07
crno bijeli budilnik sa poklon kutijicom

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 09:10
pogled na drugi dio kutije

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 22:15
Originalno poslano od člana crvena dalija crvena dalija napisao:

transfer se i radi sa printom i ništ se ne rastracka koristiš ili orginalno dekupage ljepilo ili onu kombinaciju koju sam ja upotrijebila lak ti štiti boju a drvofiks je medij prenosa ma nije to nikakva mudrost,imaš upute za rad kod izzy za transfer to je rađeno na takav naćin smo je pomiješan lak i dvofiks,za početak probaj sa slikama iz časopisa ja sam tak uviježbavala prvih par pta možda nebuš prezadovoljna ali se sve postiže viježbama,pa tak i to.Nebrini nije tako teško ko što se čini ,nemoj biti nestrpljiva da vidiš kak je ispalo jer ako krače stoji više se4 ošteti transfer ja sam svoje ostavljala preko noči dakle oko 8 -10 sati to si pokazalo najboljim jer se onda boje prenesu i učvrste
I ja sam radila po Izzinoj uputi.Malo mi se rastrackavalo.Tamo se ne spominje miješanje sa lakom.Otkud ti to?
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 22:25
Pitoriko od 6.kolovoza je ok.Primijetila sam da svak ima svoj stil.Neko čak radi sjene sa bojama koje nemaju veze sa cvijećem.Koristiš blending (retardant)?S njim ti je bolje stapanje boja i sporije se suši pa duže možeš što hoćeš.
Podloga na satu je drugi sloj salvete?Odlično.Sad mi je žao da ti u kovertu nisam stavila dobrih drugih slojeva.Šteta što u kutijicu nisi stavila istu mustru.Je stigla moja koverta?Tvoja mi još stoji na pošti.U subotu sam bila ali zbog godišnjih rade kraće.Valjda ću sutra.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 08:20
Tvoja koverta je stigla i ostavila me je otvorenih usta sve sama savršenstva,!!!!,ono sa lakom je moja izmišljotina nakon više trackavih pokušaja transfera samo sa drvofiksom a nakon jedne radionice u kojoj je transfer rađen sa dekupaž ljepilom zbrojila sam dvd i dva i dobila 5,kad staviš lak transfer ti je čvršči i nemoraš toliko nježno i pažljivo skidat papir gornji sloj samo oguliš a ostalo trljš i slika ti ostaje neoštečena važno je ostaviti da se suši makar 5 sati i istiskat sav zrak, za potoriko niosam bila sigurna kakav je ,pošto to još nisam radila a i nisam vidijela uživo kak se radi pa i nisam nekaj zadovoljna sa njim ,ustvari ja najčešče nisam zadovoljna s onim kaj napravim,izizev onih mačuhica tam mi je ljepo raspucavanje ,nakon 1000000 pokušaja.na satu je drugi sloj salvete na okviru a u nutra je prvi i pitoriko, a mali sat u kutijici sat je drugi sloj salvete a kutija prvi ,ta salveta sa kutije mi zadaje glavobolju nigdje mi nije po guštu a kupila sam cijeli paket,ma sve i kupujem na pakete .

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 09:17
Koji lak staviš u drvofix?Ja imam akrilni za parkete.
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 10:02

kiki me preduhitrila s odgovorom... Smile

sviđa mi se ovaj komplet sat i kutija... Thumbs%20Up
šteta što je fotografija mutna (ili meni treba okulista)
pa ne mogu dobro vidjeti kako si izvela
donji dio kutije... Embarrassed
to je šablona i struktur pasta ili ?

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 12:00
Ja koristim lak na vodenoj bazi dakle stavi lak koji imaš jer ak ide na boje ide i sa drvofiksom,slike su mutne jer su sa moba a doljnji dio je obični bijeli akril sa gusto naljepljenim i sitno drobljenim ljuskama jaja tako da je na nekim mjestima po nekoliko ljuska jedna na drugoj i samo lagano potupkano sa crnom akrilnom i to je sva mudrost.

Na vrh
dinazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 156
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dinazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 13:49
dalija molim te makni iz naziva galerije "počeci" jer ti radovi nisu nimalo početnički. i još jedna molba... transfer.. pregledala sam svih 58 stranica izzyne galerije i ne nađoh upute, pomagaj!! kako se to radi??
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 22:55
Ali to i jesu moji počeci, u izzinog galeriji nemaš uputstva ona su ti pod transferom u dekupaž tehnici,što se tiče naziva galerije sve drugo mi se činineadekvatnim pa ja nemam još pošteni fond salveta a za pola stvari neznam kak se zovu ili čemu služe

Na vrh
dinazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 156
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dinazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 09:29
pronašla sam, hvala ti mila!!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 09:46
Nema na čemu sljedi izzine upute samo u drvofiks dodaj lak to uveliko olakšava poso,moram ti priznat da si upravu glede imena galerije ali ne zbog sadašnjeg stanja več ubuduče pa ču ga samo malo koregirat ,sretno sa transferom i pokaži ga što prije

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 09:58
pokušala sam unjeti nadopunu ali nije upalilo pa molim nekog tko to umije da mi na ime galerije doda mašta može svašta

Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 10:06
dalija,
moraš ući na prvu stranicu ove svoje teme
- u svom prvom postu klikni na "edit"...
pojavit će ti se "tema"
i tu obriši stari naslov i unesi "mašta može svašta"...
kad to napraviš klikni pri dnu stranice na "update post"...

nadam se da ti je ovo
bar malo pomoglo... Smile

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 11:36
JEEEEEEEEEEEEEEEE USPIJELA SAM KLARA HVALA HVALAHVALA......

Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 14:53
Super mi je kompletić Clap
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 22:45
Hvala svima na komentarima i na posijeti galeriji

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2012 u 19:16
print prije i nakon moje obrade Klara molim komentar ali bez zadrške odmah reci šta ne valja

Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2012 u 21:57
smile99 KRASNO
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.