moji počeci- mašta može svašta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Korisnik | |
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Pitoriko od 6.kolovoza je ok.Primijetila sam da svak ima svoj stil.Neko čak radi sjene sa bojama koje nemaju veze sa cvijećem.Koristiš blending (retardant)?S njim ti je bolje stapanje boja i sporije se suši pa duže možeš što hoćeš.
Podloga na satu je drugi sloj salvete?Odlično.Sad mi je žao da ti u kovertu nisam stavila dobrih drugih slojeva.Šteta što u kutijicu nisi stavila istu mustru.Je stigla moja koverta?Tvoja mi još stoji na pošti.U subotu sam bila ali zbog godišnjih rade kraće.Valjda ću sutra.
|
|
|
|
![]() |
|
Tvoja koverta je stigla i ostavila me je otvorenih usta sve sama savršenstva,!!!!,ono sa lakom je moja izmišljotina nakon više trackavih pokušaja transfera samo sa drvofiksom a nakon jedne radionice u kojoj je transfer rađen sa dekupaž ljepilom zbrojila sam dvd i dva i dobila 5,kad staviš lak transfer ti je čvršči i nemoraš toliko nježno i pažljivo skidat papir gornji sloj samo oguliš a ostalo trljš i slika ti ostaje neoštečena važno je ostaviti da se suši makar 5 sati i istiskat sav zrak, za potoriko niosam bila sigurna kakav je ,pošto to još nisam radila a i nisam vidijela uživo kak se radi pa i nisam nekaj zadovoljna sa njim ,ustvari ja najčešče nisam zadovoljna s onim kaj napravim,izizev onih mačuhica tam mi je ljepo raspucavanje
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Koji lak staviš u drvofix?Ja imam akrilni za parkete.
|
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
kiki me preduhitrila s odgovorom... ![]() sviđa mi se ovaj komplet sat i kutija... ![]() šteta što je fotografija mutna (ili meni treba okulista) pa ne mogu dobro vidjeti kako si izvela donji dio kutije... ![]() to je šablona i struktur pasta ili ? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Ja koristim lak na vodenoj bazi dakle stavi lak koji imaš jer ak ide na boje ide i sa drvofiksom,slike su mutne jer su sa moba a doljnji dio je obični bijeli akril sa gusto naljepljenim i sitno drobljenim ljuskama jaja tako da je na nekim mjestima po nekoliko ljuska jedna na drugoj i samo lagano potupkano sa crnom akrilnom i to je sva mudrost.
|
|
|
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
dalija molim te makni iz naziva galerije "počeci" jer ti radovi nisu nimalo početnički. i još jedna molba... transfer.. pregledala sam svih 58 stranica izzyne galerije i ne nađoh upute, pomagaj!! kako se to radi??
|
|
![]() |
|
Ali to i jesu moji počeci, u izzinog galeriji nemaš uputstva ona su ti pod transferom u dekupaž tehnici,što se tiče naziva galerije sve drugo mi se činineadekvatnim pa ja nemam još pošteni fond salveta a za pola stvari neznam kak se zovu ili čemu služe
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
pronašla sam, hvala ti mila!!
![]() |
|
![]() |
|
Nema na čemu sljedi izzine upute samo u drvofiks dodaj lak to uveliko olakšava poso,moram ti priznat da si upravu glede imena galerije ali ne zbog sadašnjeg stanja več ubuduče pa ču ga samo malo koregirat
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pokušala sam unjeti nadopunu ali nije upalilo pa molim nekog tko to umije da mi na ime galerije doda mašta može svašta
![]() |
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
dalija,
moraš ući na prvu stranicu ove svoje teme - u svom prvom postu klikni na "edit"... pojavit će ti se "tema" i tu obriši stari naslov i unesi "mašta može svašta"... kad to napraviš klikni pri dnu stranice na "update post"... nadam se da ti je ovo bar malo pomoglo... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
JEEEEEEEEEEEEEEEE USPIJELA SAM KLARA HVALA HVALAHVALA......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Super mi je kompletić
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Hvala svima na komentarima i na posijeti galeriji
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |