Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 221222223224225 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() I svi na okupu i u hladu,hvala zadarskoj ekipi.Vidite da sam sve odmah lijepo zbrinula. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Još jedan sukulent kupljen kod gosp.Zdenke na Zadarskoj tržnici |
|
![]() |
|
![]() Peperomia od Anđelkad |
|
![]() |
|
![]() Stapelia od Anđelkad |
|
![]() |
|
![]() Kalanchoa od natalije |
|
![]() |
|
![]() Broj sukulenata se povećava,hvala natalija |
|
![]() |
|
![]() Od natalije menta s mirisom ananasa |
|
![]() |
|
![]() Mali vrtić od zadarske ekipe |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Nisam ni na moru mogla bez cvijeća,a za to su se pobrinule natalija,Anđelkad,a aralija se pobrinula da to smjestim u ove prekrasne bijele teglice.Hvala vam od srca na svemu,a najviše na prekrasnom druženju. |
|
![]() |
|
Evo mene,vratih se na brege opustošene.Naime ,kad sam jutros pogledala oko sebe nisam mogla vjerovati što vidim.Najgora suša do sada,trave nema,lišće opalo,povrtnjaka gotovo i nema,ostalo je samo ono što je zalijevano i naravno moja polica sa sukulentima.Polica je napredovala za još puno teglica,a posebno nakon druženja sa natalijom,aralijom i Anđelkad (nešto jutros pridodah da se povratim od šoka zbog prizora oko mene).
anabistrica kad vidim što mi je napravila suša,definitivno ću se preorijentirani na sukulente,a naračito odkad sam vidjela police naše drage natalije. Glikica moje vodene biljke te čekaju,šaljem prvom prilikom. kontesaa jedva čekam tebe i R.S. da dođete,samo je sadašnji prizor daleko lošiji od od onih slika od proljeća.Mene ni kiša ne može spasiti,osim ako ne bude padala 2 tjedna bez prestanka. ljiljus evo vratih se,hvala na dočeku i što misliš na mene. R.S. hvala ti što mi obilaziš grunt dok mene nema,čekam tvoj dolazak. moon kolekcija se u međuvremenu još povećala,hvala na zarazi tebi i još mnogima na forumu. belica hvala na jutarnjoj kavici i moram priznati da sam vas na moru malo škicala da mi nešto važno ne promakne.Nedostajao mi je tvoj jutarnji pozdrav i ona šuma s tvog balkona. R.S. hvala ti na dobrodošlici,mislila sam na tebe i tvoj senjski vrt.Ove vrućine su grozne i jedva čekam kišu da mi se biljke malo oporave. Svim mojim šetačicama šaljem puno pozdrava sa brega. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
i ja se pridružujem dobrodošlici
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Najdaraža moja, evo ja sam prva da ti poželim sretan povratak u naše kopnene krajeve i tvoj divni vrt. Rano je , ali neka se tebi kavica nađe kad se probudiš
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
puno sukulentića
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Čekamo te.......
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga, RS i ja se spremamo k tebi čim malo opusti ovaj zvizdan i uspijemo se organizirati, ali nebuš lavande vadila jer su upravo ovakve i u ovom broju predivne
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A meni ide lopoč !!! Tako da znate svi !!! Iz jezerca koje Camellia zatrpava, a ja sebi pravim !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vidim da si sva u sukulentima od kad me nije bilo kod tebe. Jel to zbog suše da ne gledaš žutu travu? Kod mene se trava isto posušila ali ima puno drača koji se neda pa je ipak zeleno oko kuće
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Anastazija,kod mene danas ni dašak vjetra,nisam se maknula iz kuće.
natalija ti si se stvarno nahodala i hvala ti na tome.Moj vrt je meni velika razonoda i vjeruj mi,kad odem na more lijepo mi je,ali još ljepše kad se vratim.Morat ću nabaviti bar nekakav štand kao gosp. Zdenka da se imam čim zanimati na jugu.Sukulenti su živa zaraza.Danas mi je bila u posjeti šogorica iz Njemačke i pokazala sam joj sukulente.Samo je rekla"Ma kod nas ti ima svakakvih,samo reci koji".Uljepšala mi dan.Meni je također drago što ćemo se upoznati. Mari5510 hvala ti na posjeti.Sukulente stvarno volim i zavirim svugdje gdje bi ih mogla naći.Naravno,jedan dio sam dobila od naših forumašica i od jedne susjede koja također voli cvijeće. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 221222223224225 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |