Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moji počeci- mašta može svašta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moji počeci- mašta može svašta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
Korisnik
Poruka
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 12:21

evo, kerber ti je već rekla...  Smile   Heart

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2012 u 08:32
Nisam se uljenila samo nemam vremena za stavit slikice,a bome je nekaj otišlo i neuslikano,dobila sam unučicu pa nestignem na sve strane
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2012 u 23:45
Čestitke.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 15:06

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 15:12

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 15:15
Kiki hvala na čestitki, nešto sam radila i slikala a nešto je otišlo neslikano

Na vrh
Lily54 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 404
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 18:05
Super je slika ,svaka ćast ,ali mi nije jasno kako si uspjela ukonponovati sve ove sitne detalje.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 16:31
Lily doljnji dio slike je salveta gore je nadoslikavano ako pogledaš galeriju bake Tatijane među njezinim zadnjim radovima je slika sa tom salvetom pa možeš vidjeti do kud je kaj

Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 18:26
najssmile57
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 07:06
HVALA ućim polako dan za danom

Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 11:20

odlično    Smile    Clap    Thumbs%20Up

posebno mi se sviđa
kako si izvela okvir na satu...
a pittorico na slici - sjedi, 5... Smile
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 11:44
proba printa na papiru za pečenje ....
printer hp obični boje zamijenske zadnje kapi,papir jeftini bijeli za pečenje,ostali matrijal kompletno zamijenski ,podloga gipsni odljev propali pokušaj...
način rada:papir izrezat na širinu a4 duljina po želji ali da ipak nebude prekratak,stavit u printer isprintat željeni motiv,prelakirat ga lakom za kosu ...
na pripremljenu podlogu ljepit poput salvete kad je suho radit šta inače raite kad dekupažirate običnu salvetu...
Uzmemo li u obzir lošu podlogu i boje koje su skroz na kraju ja sam zadovoljna dobivenim

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2012 u 19:30
podloga medija pan print ,akrilna boja i struktur pasta

Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 08:28

Thumbs%20Up

jedino pokušavam odgonetnuti
što si radila sa struktur pastom,
ali mi, na žalost, ne uspijeva... Embarrassed

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 12:31
ljevo i desno na slici ti je bijela struktur pasta i onda bojana ako se bolje zagledaš vidijet češ nešto poput nanosa kistom bijele boje to je pasta ,hvala na posijeti i komentaru

Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 15:46
Veliki lajk za sliku :)
Neke dane si golub...a neke kip...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2012 u 07:20

Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2012 u 13:33
predivni radovi.....a kad još pročitam da idete u ofertisimu.....a to je moj dućan......ja imam sestru koja živi u savskom gaju, pet minuta do laništa.....a kako ja sutra odoh kod nje, inače živim 300 tinjak km dalje, opustošit ću ofertisimu i nagovoriti ju da me odvedu u neki hobi dućan.....
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2012 u 08:35
DRAGA ako nečeš potpisat bankrot nešto novaca ostavi doma a u hobi dućan otiđite na Savski most u Mega kolor najpovoljniji su u večini stvari sem u satnim mehanizmu on je jeftiniji u nb na kustošijanskoj...ali zbog tog se ne isplati iči na drugi dio grada,lak za raspucavalje je ok kvalitete i nije skup i boje isto tak kvasčke za viješanje stvari na zid (satovi ,slike) 10 kom 9 kn i jako su čvrsti a salvete jedino ti nemaju rižin papir ali to i nije tak strašna stvar ,kontur boje ili ti boje za staklo su ti najeftinije u mileru neznam dal je tam negdije u blizini ...ako hočeš broj javi se na pp

Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 20:20
Art mateijal ima popust 40%.
Pravi raj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.