Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 218219220221222 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 20:40
enrikova nona hvala ti na čestitci.

aralija baš me svaki put razveseliš.Imaš pravo,do proljeća je dug period,moglo bi se puno toga promjeniti.Muči me jedna stvar,a to je da se ljubimci početkom proljeća iznose lagano na sunce pa vraćaju unutra.Tu sam se malo pokolebala.Pa tko će mi onda povrtnjak posaditi,ako ću ja samo unositi i iznositi?Već vidim izraz lica na nekim članovima obitelji.

belica,jesi ti vidjela napredak?Stvarno su mi prisasli srcu.Nemoj misliti da ja ne volim male sukulentiće,uživanje je gledati kako rastu.I ja sam tebi zapelcala,a kod nekih se vidi napredak.

Glikica,konzultirala sam se sa stručnjakom,a ako ne bude u pravu,osobno ću se obračunati s njim.Nemoj pitati zašto jer moram očistiti oko 1500 m2,a postupak je slijedeći.Nabaviš kod veterinata veliku špricu(ili negdje drugdje) i jakom otopinom totala ili cidokora (napraviš u većoj posudi)iz šprice direktno u korijen špricaš.Moraš imati rukavice i masku na licu.I tako od jedne do druge do istrebljenja.Meni će faliti bar 10 dobrovoljaca.Zaboravih,to može potrajati i postupak se ponavlja ako ne uspije od prve.Na manjim površinama ću skidati 15 cm zemlje.Ako preživim i uspijem,znat ćeš na vrijeme.

natalija imaš pravo to je Aloa tarrington.Odmah mi je bila sumnjiva.Očito lijepe deklaracije redom kako stignu.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 18:12
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

I tu piše Haworthia,ali meni sliči na alou,malo je stradala u transportu,ali oporavit će se

i ja sam joj tražila ime, mislim da je aloa tarrington
http://www.cactuspedia.info/schede/ALOE/Aloe_cv/Aloe_cv_TARRINGTON/Aloe_cv_tarrington.htm

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 15:33
Čestitam na 100-toj stranici !!!Clap A koliko sukulenata imaš ?Shocked
A daj mi molim te reci, čitam da si najavila rat piriki, kako ćeš to izvesti ? Imam je i ja čudo jedno + slakovina....Nuke

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 14:57
Isuuuseee- pa ti ženo nisi normal LOL Ovo je predivno, tak sve lijepo uredno pošlihtano... dobro da te mm upozorio da nema slijedeće više jer ak tako nastaviš- bude jadan morao iseliti iz kuće na zimu, jer neće biti mjesta za njega smile96.

Za aeonium te totalno podržavam, jer bogme je i više nego prekrasan ! kak sam ti rekla ono - samo jednom se živi !

I pobogu još ti moram reći da se sad osjećam glupavo, jer ja tebi pelcam i pelcam sukulente, da te darujem kad se vidimo, a ti kupuješ li ga i kupuješ. sad ti moji budu rezerva Wink , a ti se smišljaj gdje ćeš ih smjestiti.

smile78
belica,zagreb
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 14:44
Stigla stota iskrene čestitke, ali ovim tempom brzo će i 200 -ta, jer se sukulenti množe brže od punoglavaca u bari, Ah vidim da si dobila žuti pred isključenje, ali ne sekiraj se do crvenog još je mnogo mjeseci pa kad dođe ožujak a ono nove police, na stare će se i zaboravit. ( odmak vremena ja bih rekla radi za nas)
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 14:23
prekrasno, čestitam na 100-oj smile149
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 14:03
I ja došla do 100-te stranice...
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 14:02
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 13:58
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 13:56
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 13:53
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 13:51
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 13:48
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 13:45
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 13:42
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 13:39

I sve to smješteno na još jednoj polici(upozorena sam na vrijeme na nema slijedeće)
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 13:36

I šećer na kraju Aeonium arboreum (belica nisam mogla ne kupiti ga,bilo je jače od mene)
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 13:29
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 13:27
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2012 u 13:24

Bebači su već odvojeni
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 218219220221222 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,407 sekundi.