Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mali kaktus hvala što si prošetala.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Došla ja opet na šetnju po tvom vrtu,ovaj put sam se najviše zadržala kod prelijepih ruža
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
kamenjar
Anastazija kontesaa Hvala vam na šetnji.Ja šećem samo oko sukulenata i divim im se,stvarno su zarazni.Ljubav prema njima je tolika da ostalo cvijeće trenutno pada u zaborav.Čak i MM ujutro gleda da li je temperatura O.K.(stavio i termometar).Zahvalna sam svima koji su me potaknuli. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
a draga moja pa te police su famozne i pune predivnih sukulenata
![]() na suhu travu se više i ne obazirem...kod mene sve šuška kad hodaš po njoj...a šta možemo...sad nema pomoći, ali popravit će se trava ss vremenom vidiš, belica je dala odličan recept za piriku....trebala bih to probati kad ništa drugo ne pomaže |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Evo i mene nakon dugo vremena. Nisam mogla vjerovati kada sam vidjela kojom brzinom se kod tebe množe sukulenti ![]() Kaj se tiče travnjaka i povrtnjaka nigdje nije puno bolje stanje. Nadam se da bude se sada, kad je palo bar malo kiše i zahladilo, stanje popravilo. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
dugo me nije bilo kod tebe,i sad sam malo prelistala unazad ,prelijepu kolekciju kaktusa i sukulenata si skupila ,predivno ih je vidit tako usminkane.divim ti se na ustrajnosti da sve teglice budu po mjeri ,sve u tonu...predivno mi je to za vidit
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić
Retriver Sara Lantana ANTHEA Ksan 11111 Svim mojim starim i novim šetačicama šalje pozdrave s brega ![]() ![]() ![]() Vidim da vam se sviđaju moje police,a ja ih s ljubavlju punim(danas pridodala još 6 kom koje nisam imala).Ne smijem više ići nigdje iz kuće.Danas skočili na kratko u Vž i nakon što smo se parkirali iza prvog ugla štand kaktusa Bešlić.Pa sad reci da to nije sudbina.Bili su malo preskupi,ali nešto sitno je ipak bilo u torbi. 11111 ti si se nahodala.I ja kad vidim novi vrt,volim ga cijelog pregledati(i mene zovu,vjeruj mi)Hvala ti na lijepim riječima i dođi mi opet. ![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
danas umisto na more ja u tvoj vrt MM me zvao 100 puta...ali ja san mu rekla da iman još bolje osvježenje od mora - ŠETNJA TVOJIM VRTOM
![]() ![]() ...e sad se iden bacit u more ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Bit će bregi ponovno zeleni
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I stalaža i pitari i sukulenti zaslužuju svaku pohvalu, prekrasna kolekcija
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |