Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 251> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drago mi je vidjeti da će cvjetati bijela magnolija. Nisam znala kada cvjeta. Mi u južnom vrtu imamo dvije, nisu baš velike a nadam se da će slijedeće godine cvjetati....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Super ti je ovaj plastenik
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ovo bi trebalo ići u oglase, ali ja ću ovdje zahvaliti dragoj SteficiN, biljčice su posađene, i baš titram nad njima !! Stefanotis, bugice koje nemam, bijeli krumpirko, bijela ruselija, uh, nemogu se ni sjetiti čega sve ima !! Uglavno,
![]() Ova slika izgleda sada kao da radim u vinariji, ali ovaj način pelcanja pod bocama je efikasniji i lakše je rukovanje njima, samo malo bed izgleda !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A nakon 3 godine bez cvijeta, danas sam ugledala na magnoliji grandiflori 2 pupoljka !!
![]() Uploaded with ImageShack.us A jučer sam sa berbe grožđa donijela prekrasan cereus !! Nadam se da ste primjetile da nisam rekla kaktus, počela sam ih imenovati, nadam se ispravno !! Obratite pažnju na veličinu japanki, broj 41 su !! A ova mladica ima skoro pola metra !! Da, ogromna beba, nije ni čudno da je takva, mama joj je visoka 2 metra !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Drage moje, hvala što ste bile, i ostavile trag,
![]() Skoro sam zaboravila, u Rovinju sam pred tjedan dana kupila nešto što odavno želim, godinama se divim starim maslinama, slinim za njima. Moju veliku ljubav, maslinu, malu i mladu, i sada mogu da i ja pjevam, maslina je neobrana, makar još nije rodila, ali ja ću da pjevam dok ne rodi !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lagerica, lantana, no ona plava trava je nešto meni posebno lijepo
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Još samo da nagovorimo Glikicu da malo posjeti Međimurje,zezat ćemo te koliko te volja
![]() Glikica,da samo vidiš koliko teglica ima,već i nju hvata panika kud će s njma kad zahladni,a kamenje miriši po moru,nekoliko sam ih dobila s uputama da ih zimus ostavim vani,da mi kuća ne miriši po moru.....
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
E, nemogu sada visiti tu kao do prošlog tjedna !! Vratio se sin i od kompa mi ostaju samo mrvice vremena !!
![]() MK donijela kabel, al ne paše !! Sin kupio nije . . . . opraštam mu, zaboravio od veselja jer je jurio curi koju nije vidio 3,5 mjeseca !! Ah, ljubav . . . valjda još zbate kaj zo je ??? ![]() ![]() A kamenja nema toliko za preslagivanje ali teglica . . . . vidjela MK danas !! MM dobio zaduženje da napravi police, ne danas, ne sutra ...nego jućer !! A vi drage moje, Glikica i mali kaktus . . . samo vi zezajte . . al ja bi najrađe da zezate . . . uživo !! |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Neće,ne boj se,ona ima veliko srce i zna za šalu
![]() |
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Nije joj lako, o jadnica ! Puno toga ima za posložiti !
Jao ubit će nas MK, zezamo ju ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Slaže ona i teglice,na samo kamenje
![]() |
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Nema je danas cijeli dan, mora da slaže kamenje !
|
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Free jako si mi nedostajala i tvoj raskošni vrt takođe!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ništa ja ne režem, nikakve ruže niti lantane, moram ja doći tamo !
|
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Koja te ljepota dočekala kod kuće,nije ni čudo što sliniš
![]() Nisam stigla danas doći,ako bude sve u redu možda se sutra vidimo.
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |