Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 41> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baš mi je fora ovaj klematis, a lopoč ti je baš kak se šika
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja navratila, draga Carol, i divila se tvom lopoći!!
I prekrasnoj sličici sa Aninim olukom od ruža !!!! I pozdravček ti ostavljam, se razme !!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Znam kako ti je, moje ni jesen ne dočekaju ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...mislim da je sa svim cvijećem tak, što ga manje bedinaš, bolje napreduje ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Carol samo da ti mahnem.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lopoč je divan, a jezerce mi se baš sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje, a hvala i mojoj sestri koja mi je usliknula moj lopoc dok se ja skicem .To vam je tak, cekate dve godine i kad maknete pete, eto on cvate. Za to je zasluzna i baka Bea, koja je jednom prilikom rekla da lopoc ne voli uznemiravanje ( a ja sam svoje jezerce stalno cistila, a lopoc selila u manju posudu - nisam znala da je tak hajtlih ). I eto, cim sam prestala glancati, rezultati se vide, a i ostali stanari su zadovoljni.
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Lopoč je tako lijep.... Joj što će joj biti žao da ga nije vidjela!
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Neznam gdje je Carol,ali ovaj lopoč je prekrasan
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
dok Carol negdje uživa ja definitivno uživam u njenom divnom lopoču. To mi je jezerce baš ostalo u divnom sjećanju
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasan lopoč , i moj je danas prvi puta procvao, samo je neki u boji rozenoj !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Ksan, dadinica, moon
![]() Drago mi je da posjecujete moj vrt. |
|
|
![]() |
|
Draga Fee, ti znas gdi smo !!
![]() |
|
|
![]() |
|
Konte, imam sedam novih ruzica, nekima nisam niti vidla cvet. Vjerujem da ti je tvoja fuksija u hladu, pa neznam kaj bi joj moglo biti. Jesi provjerila da nije rupa ispod nje, od voluharice ili krtice. za cuvarkucu - interesantan podatak.
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |