Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 142> |
Korisnik | |
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasan!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
vIJOLICA, HVALA !
Aralija, neš vjerovati, ali je moj, pravi najpraviji !!! Moon, bit će pelceri na proljeće, ludi kaktus ! Sagare, vjeruj da i ja jedva čekam iduću sezonu, nadam se da će mi barem pola jezera prekriti listovima i cvjetovima. Ksan hvala na poseti, drago mi je da ti se sviđa ! Belina, kod mene i pustinja i močvara, zar ne ? Free, nisam ni sumnjala da ideš samo prostote gledati ! Štefica, nabavi škaf i imaš lopoč ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kaktusi, lopoč
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Predivni kaktusi pravi odmor za oči, a lopoč
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
zaslužio je da ga još jednom pokažem:
![]() i ovo zaslužuje pozornost, prekrasna je : ![]() štefica, vidi ju, stvarno si mi ju od srca dala : ![]() pokušaji pelcanja: ![]() ljubičasta datura, u očekivanju je cvijet: ![]() a bit će i pokoja ružica: ![]() a sve ostalo završilo je ovako: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Zdravo Glikice,
prvi put sam u tvom vrtu i pročitala sam i pogledala sve od početka do kraja i mogu se samo složiti sa svim dosadašnjim komentarima. Pošto sam i sama ljubiteljica sukulentića i ostalih kaktusa, šetnja tvojim vrtom je bio pravi melem za oči. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
A sada i lopoč!
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
lopoč je zaista krasan,vredi mu ponavljati slike....a i sve ostalo,ruselija ogromna.....jel ti uspio pokušaj njenog pelcanja? a datura ti tek sad cvjeta ili je več cvala'''?? |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Naparila oči na zajedničkoj fotki kaktusića i kaktusa, nadivila se Lopoću !!
![]() A sada idem još jednom pogledati onu sramotnu sliku sa seksi kaktusima !! Makar kasnije cijelu noć bodlje vadila !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Flover draga, tek sam prije par dana ovo pelcala, tako da ne znam jel uspjelo, nadam se da hoće. Ako uspije, pelcat ću i dalje, kao i lantane. A datura će tek cvasti, očekujem cvijet za koji dan. I lopoč ima još jedan pup, baš mi je krasan, možda zato što je to nešto novo kod mene, a možda je stvarno poseban, teško mi biti objektivna kad je on u pitanju.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo i ja ću ponoviti ovu sliku,prelijep cvijet lopoča
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Aralija, Moon
![]() Dadinice, ništa bez erotike ! Sagare, hvala tvojoj prvoj posjeti mom dvorištu i drago mi je da ti se sviđa ! Ma moram vam još jednom ovo ponoviti, mislim da je sad još ljepši : ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Predivan ti je lopoč
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Stvarno je krasan lopoč, a čuj, onaj primjerak kaktusa, čiji pelcer nudiš, stvarno je komad
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Osvojila si me sa svojim kaktusima na okupu,prekrasni su.Tvom lopoču šaljem pojačanje,a imam i jedan bijeli,bit će im ljepše na okupu.
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ijjju Glikiceeeee! ![]() I onda čudo što ti se kaktusi tako množe! |
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Prekrasan je lopoč, što će tek biti kad se razraste...jedva čekam vidit slikicu dogodine.
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Sve me kod tebe oduševljava...cveteki,kaktusići,lopoći...baš sve
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |