Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 11:24
Drago mi je vidjeti da će cvjetati bijela magnolija. Nisam znala kada cvjeta. Mi u južnom vrtu imamo dvije, nisu baš velike a nadam se da će slijedeće godine cvjetati....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 09:29
Super ti je ovaj plastenik
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2012 u 17:41
Ovo bi trebalo ići u oglase, ali ja ću ovdje zahvaliti dragoj SteficiN, biljčice su posađene, i baš titram nad njima !!  Stefanotis, bugice koje nemam, bijeli krumpirko, bijela ruselija, uh, nemogu se ni sjetiti čega sve ima !!  Uglavno, smile79 SteficaN, hvala ti velika !!

Ova slika izgleda sada kao da radim u vinariji, ali ovaj način pelcanja pod bocama je efikasniji i lakše je rukovanje njima, samo malo bed izgleda !!

Uploaded with ImageShack.us
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2012 u 17:17
A nakon 3 godine bez cvijeta, danas sam ugledala na magnoliji grandiflori 2 pupoljka !!

A jučer sam sa berbe grožđa donijela prekrasan cereus !!  Nadam se da ste primjetile da nisam rekla kaktus, počela sam ih imenovati, nadam se ispravno !!  Obratite pažnju na veličinu japanki, broj 41 su !!  A ova mladica ima skoro pola metra !!  Da, ogromna beba, nije ni čudno da je takva, mama joj je visoka 2 metra !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2012 u 17:05
Drage moje, hvala što ste bile, i ostavile trag, Wink!!!  A ja sve želje upisujem na listu želja, Belina i moon !!  Valjda će doći i moje vrijeme da pošaljem ono kaj sam obećala, obećala ali nisam zaboravila !!

Skoro sam zaboravila, u Rovinju sam pred tjedan dana kupila nešto što odavno želim, godinama se divim starim maslinama, slinim za njima.   Moju veliku ljubav, maslinu, malu i mladu,  i sada mogu da i ja pjevam, maslina je neobrana, makar još nije rodila, ali ja ću da pjevam dok ne rodi !!

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2012 u 16:09
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Ovo je preljepoClap
Pljuskavica, prekrivač tla
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2012 u 21:36
lagerica, lantana, no ona plava trava je nešto meni posebno lijepo smile55
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2012 u 11:53
Approve
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2012 u 20:20
Još samo da nagovorimo Glikicu da malo posjeti Međimurje,zezat ćemo te koliko te voljaLOL

Glikica,da samo vidiš koliko teglica ima,već i nju hvata panika kud će s njma kad zahladni,a kamenje miriši po moru,nekoliko sam ih dobila s uputama da ih zimus ostavim vani,da mi kuća ne miriši po moru.....LOL
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2012 u 19:44
E, nemogu sada visiti tu kao do prošlog tjedna !!  Vratio se sin i od kompa mi ostaju samo mrvice vremena !!Big%20smile

MK donijela kabel, al ne paše !! Sin kupio nije . . . .   opraštam mu, zaboravio od veselja jer je jurio curi koju nije vidio 3,5 mjeseca !!   Ah, ljubav . . .  valjda još zbate kaj zo je ???WinkWink

A kamenja nema toliko za preslagivanje ali teglica . . . .   vidjela MK danas !!  MM dobio zaduženje da napravi police, ne danas, ne sutra ...nego jućer !!

A vi drage moje, Glikica i mali kaktus . . .  samo vi zezajte . .  al ja bi najrađe da zezate . . .   uživo !!

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2012 u 08:28
Neće,ne boj se,ona ima veliko srce i zna za šalusmile72
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 23:09
Nije joj lako, o jadnica ! Puno toga ima za posložiti !
Jao ubit će nas MK, zezamo ju !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 22:30
Slaže ona i teglice,na samo kamenjeWink
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 22:25
Nema je danas cijeli dan, mora da slaže kamenje !
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 13:19
 Draga Free jako si mi nedostajala i tvoj raskošni vrt takođe!!!!smile79
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 13:13
Ništa ja ne režem, nikakve ruže niti lantane, moram ja doći tamo !
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 10:43
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Free,Free,pa ona je plave boje?!Clapi moja je poplavila od samoće,samo jedan cvijetić.

Od malog paćeta, koje nije bilo ružno, dapaće, narasla je u nešto . . . . smile227 !!   Ovo je njezina slika od 6.-7. mjeseca !!
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 19:50
Koja te ljepota dočekala kod kuće,nije ni čudo što slinišTongue
Nisam stigla danas doći,ako bude sve u redu možda se sutra vidimo.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 14:02

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2012 u 13:58

E, baš je prava poslušnica !!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.