Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 212213214215216 319> |
Korisnik | |
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Camellia,
imaš jako uredan i lijep vrt. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepi su ti sukulenti, a u kojoj je fazi polica s obzirom da se zima opasno približava?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
hej draga.. hvala ti na darovima i lijepom druženju danas... bilo je divno vidjeti te... već sam te se bila poželila
![]() ![]() Gledala sam za sukulent , neznam sliku ponoviti, ali ako mislim na isti.. prekrasan je. zaboravila sam ti sad na kraju faucariju odvojiti ![]() i znaš što... dosta si šopingirala ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Baš slatki noviteti...
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
belica ti si svakim danom bolja,a da više ne budeš siroče,ja će se pobrinuti i donijeti ti dodatne kalorije.Rekli su mi da mi je ostava kao da skupljam ratne rezerve pa će se nešto naći i za cvjetne prijateljice
anđelkad virus mi je među prvima udijelila moje kćeri svekrva i vi ostali po malo.Vidiš da kod mene sve dolazi s juga. aralija definitivno nema nove police,ali...Ima jedna na terasi drvene kućice koja je sad prazna,mislim nema sukulenata na njoj,ona je moj favorit u sjeni. Anastazija vidim ja da se mi razumijemo,noviteti nas hrane,moram priznati da se baš dobro poslije osjećam. milica7 hvala ti i dođi mi opet,prošeći mojim vrtom kad god želiš,valjda će kiša ovo bilje malo oporaviti. enrikova nona i tebi hvala,navrati opet,šaljem ti pozdrave s brijega na kojem konačno cijeli dan pada kiša,ali još uvijek je to nedovoljno. Glikica vidiš kako se virusi šire,nikad stati.Slikat ću naravno stapeliju,ja ih obožavam.Rhipsalisa imam 4 kom,2 pilocarpa i 2 burchelli(mislim da je taj).Ako imaš neke druge vrste sa zadovoljstvom prihvaćam. belica ne može mene ni kiša probuditi.Cijele dane kuham zimnicu(tu sam kao sa sukulentima,više nemam mjesta).Ostalo mi je samo skuhati pekmez od bundeve sa suhim marelicama i narančama,moj omiljeni. Retriver Sara,draga moja šetačice,mene je ta travica osvojila od prve.Morala sam ju kupiti da malo obnovim ono što se osušilo vani.Nakon kiše krećem u nova osvajanja zelene površine. Belina hvala ti na posjeti,baš si me razveselila ovom slikom,već sam zaboravila kako to kod mene može biti rascvjetano. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() Cvijetna oaza na tvom brijegu je
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Camellia, dobrotvorko naša, već sam pomalo zabrinuta za tebe, hehehe...svaka čast na novoudomlenim sukulnetnim, no varjegirana ljepotica je ...vau, vau
![]() kišni pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
dooobro jutro ili bolje rečeno laku noć
![]() danas nisi prva ![]() Neka nama pada , da više konačno pošteno natopi naše biljčice. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Stvarno imaš krasne sukulente, a vidim jedan rhypsalis, ja ih imam 4 vrste pa ako želiš grančice da ti pošaljem pa si posadi. A kad ti stapelija procvate, molim te da ju slikaš, meni su one fenomenalne.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
koji sukulenti
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kod tebe pravo bogatstvo....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Jel ja to vidim još noviteta kod tebe ????? ![]() Ma svi su ti prekrasni ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
E pa sad ako je ovo bilo u zadnja dva dana što li će biti u narednih deset, ma daj naruči tu policu više da se ne gužvaju.
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Camellia draga moja, tebe dobro trese sukulentvirus!
|
|
![]() |
|
![]() šalim se, znaš da su meni divni , svi redom ![]() Pomalo se vraćam na staro... još da samo koju kilu vratim... rekao mi je dragi muž danas da izgledam ko ratno siroče ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() stapelia samo što nije procvjetala |
|
![]() |
|
![]() Ovaj cvjetić me jutros iznenadio |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 212213214215216 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |