Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 20:41
Veliki smile141svim hibićima.

Bebolina...tvoji pelceri puštaju listiće. Pokriveni su najlon vrećicom, sad sam ih otkrila da se malo prozrače i da ih slikam, naime, zanima me da li da im sklonim vrećicu ili da ju još držim?

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 22:19
@moon, ja bi vrećicu skinula, obzirom da znam u kojoj je fazi bilo zakorijenjeno kad sam ti ih poslalaThumbs%20Up
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 22:33

Bebolina...onda ću sutra maknuti vrećice...hvala tismile73

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 22:40
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Napokon pronađoh ovu temu i evo moga, ali imam problem, pogledajte ove pupove okolo, niti jedan se nije rascvao, svi otpadaju, slijede slike:

Neznam šta bih ti o tom problemu tipkalaEmbarrassed vidim da je lišće nekako opušteno, kao da mu nedostaje vode i snage. Hibiskus često odbacuje pupove ako nije zalijevan kako on hoće, ali isto tako se buni i odbacuje pupove ako mu nedostaje prihrane! U fazi cvjetanja dobro ga je kod svakog zalijevanja malo prihranit s blagom otopinom NPK s dodatkom mikroelemenata.
Ovo je samo moje skromno mišljenje, ali pričekajmo Ninu, ona je stručnjak.
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 22:44
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Draga moja,hibići ti leže samo takoClapMalci su ljepo izrasli.Ako se ovako nastavi,mogli bi pokazati i prvi cvjetić smile213
Držim palčeve,to nije ni upitnoWinkPrvi bijeli čije si sjeme posijala mi je smile86  Obožavam jednostavnost,krasan jesmile120

[/QUOTE]
Tea, da li da pinciram bebače ili da ih pustim da rade šta hoće??Embarrassed
Ako niknu bijeli, a trebali bi, biti će malac i za tebeWink
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 22:45
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Bebolina...onda ću sutra maknuti vrećice...hvala tismile73

Ako se pobune, ne brini, ima kod mene grana kao u pričiWink
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 08:03
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Tea, da li da pinciram bebače ili da ih pustim da rade šta hoće??Embarrassed
Ako niknu bijeli, a trebali bi, biti će malac i za tebeWink

Ja bi ih još pustilaEmbarrassedPošto brzo rastu i pogodila si baš ono što tražeWinkmožda te uskoro iznenade kojim pupićemBig%20smileSunce i prihrana čini čudaLOL
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
ivana88 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivana88 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 14:03
Pozdrav svima,nova sam ovdje ali vas pratim sto pisete,imam   hibiskus i neznam sto mu se dogodilo,ostavila sam ga svekrvi na odrzavanju   mjesec dana i bio je u cvatu,ona kaze da su cvijetici otpali prije nego su se otvorili a sada jednostavno ima samo pokoji listic i to je sve,dobila sam ga novoga s cvijetovima i bio je prekrasan a ona ga je i presadila u znatno veci cvijetnjak u tih mjesec dana
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 15:48
Ivana, vrlo je moguce da ga je previse zalijevala. Da li je zemlja vlazna, posuda teska? Ako je, razrahli gornji sloj zemlje vilicom, i ostavi ga da se susi sve dok lonac dobro ne olaksa. Onda malo zalij, pa opet cekaj da se osusi. Grane malo skrati, odrezi vrhove. Stavi na sunce. Ako korijen nije strunuo, brzo ces vidjeti mlade izdanke.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
ivana88 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivana88 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 17:18
Sto se tice zemlje to sam napravila i u jako veliki cvijetnjak ga je stavila,nadam se da ce mladi izdanci krenuti uskoro, samo sada moram cekati ,hvala puno
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 20:35

nikada ne treba presađivati biljke u puno veći cvijetnjak, broj do dva veći cvijetnjak je sasvim dovoljan, jer onda biljka razvija korijen, a slabiije razvija nadzemni dio

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 16:51
Moji su još aktivniThumbs%20Up

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 18:59
bebolina...i aktivni su i prelijepi
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 20:30
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

bebolina...i aktivni su i prelijepi
Morala sam ih večeras smjestit na sigurno, olujni je vjetar zaprijetio
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 08:26
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Moji su još aktivniThumbs%20Up

Ovaj je prekrasan smile169  Pucaju od zdravlja kod tebeWinkClap
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 11:31

Evo malo moga Heart zadnje tri slikice su sad slikane  Smile

''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 12:36
Prelijepa boja i još dupli.....smile64
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 21:18
Ksan, prelijep je. A lijep je i njegov lijevi susjed.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 09:45
moj svaki dan otvara sve više cvjetova , jedina im je mana što cvijet brzo prođe

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
ivana88 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivana88 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 12:33
Stvarno su prekrasni,na koji nacin ih odrzavate tako lijepima i grmolikim??
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.