Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali dio zagorskog brega
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali dio zagorskog brega

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 41>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2012 u 22:00
Lopoč je tako lijep.... Joj što će joj biti žao da ga nije vidjela!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2012 u 18:30

Hvala vam drage moje, a hvala i mojoj sestri koja mi je usliknula moj lopoc dok se ja skicem .To vam je tak, cekate dve godine i kad maknete pete, eto on cvate.
Za to je zasluzna i baka Bea, koja je jednom prilikom rekla da lopoc ne voli uznemiravanje ( a ja sam svoje jezerce stalno cistila, a lopoc selila u manju posudu - nisam znala da je tak hajtlih ). I eto, cim sam prestala glancati, rezultati se vide, a i ostali stanari su zadovoljni.  
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2012 u 21:05
lopoč je divan, a jezerce mi se baš sviđa smile55
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 20:35
Carol samo da ti mahnem.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 22:15
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Hvala vam drage moje, a hvala i mojoj sestri koja mi je usliknula moj lopoc dok se ja skicem .To vam je tak, cekate dve godine i kad maknete pete, eto on cvate.
Za to je zasluzna i baka Bea, koja je jednom prilikom rekla da lopoc ne voli uznemiravanje ( a ja sam svoje jezerce stalno cistila, a lopoc selila u manju posudu - nisam znala da je tak hajtlih ). I eto, cim sam prestala glancati, rezultati se vide, a i ostali stanari su zadovoljni.  

...mislim da je sa svim cvijećem tak, što ga manje bedinaš, bolje napredujeWink...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 00:24
Sara, izgleda da je cesto bas tak.

Evo, dok me nije bilo klematis "Tangutica" ponovno se rascvjetao. Imala sam i dobru dusicu koja mi je zalijevala moje cveteke.
Klematis sam lani kupila u Baumaksu na rasprodaju, bio je na izdisaju.

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 00:33
  A i vatreni trnovi su puni bobica, trebalo bi posluziti za hranu pticama preko zime, ali one to puno prije obave.

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 10:21

Znam kako ti je, moje ni jesen ne dočekaju  Angry.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 00:31
I ja navratila, draga Carol, i divila se tvom lopoći!!

I prekrasnoj sličici sa Aninim olukom od ruža !!!!  I pozdravček ti ostavljam, se razme !!!smile219
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 03:34
baš mi je fora ovaj klematis, a lopoč ti je baš kak se šika
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
sagare22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 185
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sagare22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 06:40
Jako lepi vrt.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 21:29
Klimatis je prekrasan! Došao je u dobre ruke...
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 23:11
Anastazija, smile78
Free, smile78

Medek, ma lepi mi je moj lopoc, ali nije ni sluga tvojemu (jos ga nisam zaboravila).

sagare, hvala na posjetu, dodi opet

dadininica, takve  stvari te posebno vesele, kad se ne nadas uspjehu.

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 10:52
Vatreni trn je prekrasan, već godinama se u jesen divim tom grmu gdje god ga vidim, a nikako da si ga nabavim, moram to pod hitno ispraviti. Kad se on sadi, valjda ću ga naći u nekom BAU... i sličnim centrima.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 11:15
Jako lijepo,posebno vatreni trn i klematis .
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 22:26
Glikica, Maris, hvala na posjeti. smile79

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 00:54
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Carol trenutno nije doma, a lopoč joj prvi puta cvate. Uživajte u njegovoj ljepoti barem vi koji ste navratili

Prekrasno, dali je ono bijelo ribica Smile
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 23:24

Prekrasno, dali je ono bijelo ribica Smile

Je Ksan, ribica je. To je "Flekica", a jos je negdje i "Flekić" i "Sivkica" koju nikad ne vidim jer se sakriva ispod kamenja.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2012 u 20:11
He-he baš me razveselio lopoč, ma isti je kao moj, a vidim ima još trknutih, koji daju imena ribicama. Ja mislila, samo smo mi šašavi.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2012 u 23:03
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

He-he baš me razveselio lopoč, ma isti je kao moj, a vidim ima još trknutih, koji daju imena ribicama. Ja mislila, samo smo mi šašavi.

Hehe Triša, sve smo vise trknute, nemaju samo ribice imena, i žaba krastača kad je vidim u vrtu veselim joj se, a dobila je ime Cilika.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 41>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.