Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 209210211212213 319> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisi jedina koja se to pita! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Nije me bilo dva tjedna i odmah se ima što vidjeti, kad god šetam tvojim vrtom uvijek si mislim kako ona sve to stigne
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
blic šetnjica... za luk ja naravno pojma nemam... tuduk sam za povrće i voće
![]() Sve ostalo je divno, ali i meni je pampasica prekrasna... moja je odlučila odštrajkati ove godine s metlicama. Pekmez isproban... taktički raspoređen po palačinkicama jučer navečer i zadovoljno završio u trbušćićima.. odličan je... onaj s čokoladom ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Baš je lijepa a i ostalo....Još nisam čula za taj luk stoletnjak...
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Evo prošetah i uživah,sve je prelijepo,noviteti,police prepune,okoliš :),najviše me zaitrigirao luk,javljaj kako nepreduje i da li je zbilja istina to što bakica reče.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
opet sam došla diviti se tvojim slikama..ova mi je posebna
![]() ..hvala na receptu za pekmez od bundava..mora da je fini ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Neumorna si draga, svaka ti čast!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Bravo,plastenik se popunjava,a s lukecom si me oduševila
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Ukrasne jabučice |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Španjolska lavanda mi uvijek cvijeta još jednom nakon orezivanja |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() U plasteniku posađen poriluk,salata, luk koji mi je bakica na tržnici rekla da se zove stoletnjak.Kad se posadi na jedno mjesto,tu ostaje godinama,samo se trgaju vanjski izdanci.Meni je to novost. |
|
![]() |
|
belica,hvala ti kavi,ranoranilice moja i prošeći opet,počelo je jesensko sađenje.
Retriver Sara ne brini,ja sam i previše brižna pa se bojim da ne bi previše zalijevala,valjda ću to napraviti kako treba,zima je duga.Jutros kod mene bilo 3 st. pa sam večeras ipak sve unijela unutra. anđelkad ne znam što mi bi.Valjda mi je bilo dosta 4 kom od meni dragih prijateljica.Ali sam našla na sniženju Heuchere,velike po 20,0 kn,e tu nisam prošla pored. ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ne mogu virovat! Kako si uspila? Što si si napravila? |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
dobro jutro, eto i mene, dođoh prekontrolirati jeli sa sukulentima sve u redu i vidim da su već dobro zbrinuti...svojom ekstravagantnom ljepotom zaslužuju da se malo više oblijeće oko njih što ti, naravno, odlično činiš
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 209210211212213 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |