Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 41> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Žuti klematis, baš je krasan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Sara, Belica, ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Nadam se, da i taj dan budemo docekali
![]() |
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Carol lijepi ti je taj tvoj breg i stvarno bih ga voljela vidjeti uživo ,valjda će doći i taj dan samo neznam kad-
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
malo mašem u cik zore tebi i bregeku
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...baš neobičan klematis, draga Carol, jedinstveni primjerak...čestitam na izboru imena Cilika, već ga dugo nisam čula
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
[QUOTE=Carol]
Sara, izgleda da je cesto bas tak.
Evo, dok me nije bilo klematis "Tangutica" ponovno se rascvjetao. Imala sam i dobru dusicu koja mi je zalijevala moje cveteke. Klematis sam lani kupila u Baumaksu na rasprodaju, bio je na izdisaju. ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mari, hvala
![]() bromelija, ja sam isto malo strahovala za ribice proslu zimu, ali eto, zive su. Imaju one svoju kucicu, strari cup, u koji se sakriju.
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prvi sam puta prošetala tvojim vrtom i oduševljena sam ...lopoč je prekasan, a tek ribicee ja sam nedavno kupila dvije i sad se bojim kako će prezimit....kakvo je tvoje iskustvo
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
za žuti klematis
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hehe Triša, sve smo vise trknute, nemaju samo ribice imena, i žaba krastača kad je vidim u vrtu veselim joj se, a dobila je ime Cilika.
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
He-he baš me razveselio lopoč, ma isti je kao moj, a vidim ima još trknutih, koji daju imena ribicama. Ja mislila, samo smo mi šašavi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Prekrasno, dali je ono bijelo ribica ![]() Je Ksan, ribica je. To je "Flekica", a jos je negdje i "Flekić" i "Sivkica" koju nikad ne vidim jer se sakriva ispod kamenja.
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Glikica, Maris, hvala na posjeti.
![]() |
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jako lijepo,posebno vatreni trn i klematis
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Vatreni trn je prekrasan, već godinama se u jesen divim tom grmu gdje god ga vidim, a nikako da si ga nabavim, moram to pod hitno ispraviti. Kad se on sadi, valjda ću ga naći u nekom BAU... i sličnim centrima.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Anastazija,
![]() Free, ![]() Medek, ma lepi mi je moj lopoc, ali nije ni sluga tvojemu (jos ga nisam zaboravila). sagare, hvala na posjetu, dodi opet dadininica, takve stvari te posebno vesele, kad se ne nadas uspjehu.
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Klimatis je prekrasan! Došao je u dobre ruke...
![]() |
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Jako lepi vrt.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |