kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 47> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aralija hvala ti što si prošetala mojim vrtom,nebrini nežalim što nije žute boje,ali mi je žao što ljudi prodavaju jedno a na kraju je to sasvim drugo ili ja imam takav peh.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
anđelkad taj cvijet nije gospar,nego scutellaria.Poklon od drage Jagode,ali baš podsjeća na gospara zar ne?
|
|
![]() |
|
Nakon malo osvježenja i ruže su došle k sebi
![]() ![]() ![]() ukrasni slak ![]() suncokret medić ![]() Erythrina crista-galli i vigna ![]() mimoza ![]() ukrasni slak od Nine(čehinja) ![]() žednjak ![]() lovor višnja ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() Sad mi više ništa nije jasno.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma ne Monstera ,ta mi cvate.
|
|
![]() |
|
Nadam se da će jednom procvjetati |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Onda je to prava! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Baš sam te mislila pitati jel mi se čini il jakobina cvate crveno...kad čitam da je to nešto drugo
![]() Passiflora ti je stvarno, ne znam ni sama kako bih je opisala...ma nešto neviđeno ![]() Nije moguće da su se one ljubičice već tako oporavile ![]() Il su to neke od prije?
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Draga moja stvarno je ljepotica ona pasiflora,lijepo ti to l
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti-samo je jedna ljubičica iz baumaxa,ali i one druge su pune cvijetića.
Jaca-ide,ide to meni od ruke.Hvala ti puno na mnoštvu biljaka,njih ću posebno maziti i paziti, tako da ne osjete razliku da nisu kod tebe ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Stvarno to tebi ide! Sve jedno ljepše od drugog, pasiflora je stvarno posebna...
Pozdravljam te majstorice! |
|
![]() |
|
Hvala ti draga moja,pozdrav i tebi ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Mala šetnja za mene tvojim cvijećem i velik užitak naravno. Prekrasno !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Belica- ![]() |
|
![]() |
|
Napokon je procvala i moja čehinja
![]() mahonija priprema pupoljke ![]() fikus uživa u hladu ispod oraha ![]() abutiloni ![]() ![]() šaš ![]() ![]() ![]() ![]() zvjezdani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepo cvijeće imaš. Da li mimozu spremaš po zimi u kuću?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milice imam ju prve godine,ali ću je spremiti u kuću jer bi se najvjerojatnije smrznula kod mene.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |