Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 64>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2012 u 16:50
Prekrasno cvijeće
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2012 u 17:07
Prekrasne cvjetne kombinacije!
Terasa tak uredna, a zelenaaaa.....
Čupko, obožavam čupave mačke...šmrc, mog Smuca je neko ukral, prije 4 godine, i od onda nemam novog mačora na gruntu...
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2012 u 19:36
uh prekrasna je.. daj ju pošalji meni da ti ne smeta po vrtu LOL šala...

Brza si na odgovoru ... skoro sam se zaletila pa ju posadila u vrt... hvala bogu da danas nisam stigla jer bi ju onda jadnu kopala van.. Daklem i moja će i dalje u tegli živjeti...
belica,zagreb
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2012 u 19:49
Originalno poslano od člana Jaca123 Jaca123 napisao:

malo dodatka s mora ,samo par kamenčićaWink  Da, da par kamenčića! A nije ti triba kamioncin?smile96 Ma nema veze lipo si ga složila a i ostatak pokazanog je super!
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 00:10
ANĐELKAD-znaš kako mi idemo na more -pun bunkersmile41a natrag...koji pelcerčić i po koji kamenčić,a MM nikak nije jasno kak je bunker pun,a kad skužismile98slike ima,a tona nemasmile96
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 00:18
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

uh prekrasna je.. daj ju pošalji meni da ti ne smeta po vrtu LOL šala...

Brza si na odgovoru ... skoro sam se zaletila pa ju posadila u vrt... hvala bogu da danas nisam stigla jer bi ju onda jadnu kopala van.. Daklem i moja će i dalje u tegli živjeti...

Ako naletim na koju da nije skupa, kupiću jednu za probu,drugačije neću znati,za sad ide na staro mjesto nasmile49
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 00:33
Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

Prekrasne cvjetne kombinacije!
Terasa tak uredna, a zelenaaaa.....
Čupko, obožavam čupave mačke...šmrc, mog Smuca je neko ukral, prije 4 godine, i od onda nemam novog mačora na gruntu...

Drago mi je da ti se sviđa,aĆUPKO,,,,je 4  mačak od mog sina,imali smo i mi SMUCKA,DUCKA I MUCKA,,,i svi u bili čupavi,i njih je netko ukrao,zato ovaj ne izlazi iz kuće.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 20:25
Eh Jaco, oduševljena sam!
Ne brinem se ja, izmislit ćeš ti mjesto za erike i... i za sve ono koje ćeš tek nbaviti
A čupka posebno čuvaj!
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 21:14
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Eh Jaco, oduševljena sam!
Ne brinem se ja, izmislit ćeš ti mjesto za erike i... i za sve ono koje ćeš tek nbaviti
A čupka posebno čuvaj!

Draga moja već sam izmislila mjesto,a čupko bolje živi nego ja-sluga sam mu pokoranLOL
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 15:01

Uživala sam u tvom vrtu!
Ne znam kaj mi je ljepše, ali mislim da ipak glasam za kamenjar  Wink.
Kad buš sadila erice nemoj zaboraviti da trebaju kiselu zemlju!

smile79
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 15:41
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Uživala sam u tvom vrtu!
Ne znam kaj mi je ljepše, ali mislim da ipak glasam za kamenjar  Wink.
Kad buš sadila erice nemoj zaboraviti da trebaju kiselu zemlju!

smile79

Ma odmah sam se sjetila da si napisala da trebaju kiselu zemju,naravno posađene,e još da budu kao tvojeWinksmile78
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 18:22
Jako lijepo....ona okrugla sanseverija je vjerojatno bila u obliku pletenice pa si ju rasplela, sad ima poseban oblik, baš mi je fora, kako bi rekla moja djeca
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2012 u 20:17
GLICIKE-pelcere od kamenčića možeš odmah dobitiLOL,a ono šti izviruje iz njega kad porasteWink

imam ono što raste ispod kamenčića, a našla sam i kamenčiće, samo trebam to sve posložiti, sviđa mi se to kod tebe, kradem ideju.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2012 u 00:49
Moon-u pravu si sad može bolje rasti i meni je tako FORASmile
GLICIKA -SAMO KRADIWink
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 11:59
Jaco,je si li preživjela danas,ja se još oporavljam od napada šišmiša,kaže moj sin da to nije možda bio Batman .Svaki dolazak je sve zanimljiviji,jedva čekam sljedeći   
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 18:15
[QUOTE=kamelia]Jaco,je si li preživjela danas,ja se još oporavljam od napada šišmiša,kaže moj sin da to nije možda bio Batman .Svaki dolazak je sve zanimljiviji,jedva čekam sljedeći    [/QUOTE
KAMELIJA,preživjela sam kako to tvoj sinko kaže BATMANA,,a pazi se ti od napada Supermanasmile115smile156
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 19:56
Moram vam pokazati VELIKO iznenađenje koje me je danas oborilo s nogu,a ispunilo srce i dušu.Draga KAMELIJA mi je poslala ne pelcere,već dio svojih brižno njegovanih biljaka,KRUMPIRKO,bijeli i plavi,dva ogromna tropska hibiskusa,albiciju,adam i puno drugog cvijeća,,,,za njen trud i VELIKO srcesmile79smile79smile79
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 20:12
Bravo za kameliu ! Baš te lijepo darovala ! A i u dobrim su rukama, pa ćemo se nagodinu diviti ljepotanima ! 
belica,zagreb
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 20:13
Današnja kupovina kruha je izgledala ovako,,,dvije pasiflore crvena ,a druga bi trebala biti ljubičasta,mačuhice ,asteri,MMsmile107
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 20:17
zaboravila sam ime,ali jutros me dočekao pupoljak
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 64>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.