Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 64> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasne cvjetne kombinacije!
Terasa tak uredna, a zelenaaaa..... Čupko, obožavam čupave mačke...šmrc, mog Smuca je neko ukral, prije 4 godine, i od onda nemam novog mačora na gruntu... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
uh prekrasna je.. daj ju pošalji meni da ti ne smeta po vrtu
![]() Brza si na odgovoru ... skoro sam se zaletila pa ju posadila u vrt... hvala bogu da danas nisam stigla jer bi ju onda jadnu kopala van.. Daklem i moja će i dalje u tegli živjeti... |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
ANĐELKAD-znaš kako mi idemo na more -pun bunker
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Ako naletim na koju da nije skupa, kupiću jednu za probu,drugačije neću znati,za sad ide na staro mjesto na ![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da ti se sviđa,aĆUPKO,,,,je 4 mačak od mog sina,imali smo i mi SMUCKA,DUCKA I MUCKA,,,i svi u bili čupavi,i njih je netko ukrao,zato ovaj ne izlazi iz kuće. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Eh Jaco, oduševljena sam!
Ne brinem se ja, izmislit ćeš ti mjesto za erike i... i za sve ono koje ćeš tek nbaviti ![]() A čupka posebno čuvaj! |
|
![]() |
|
Draga moja već sam izmislila mjesto,a čupko bolje živi nego ja-sluga sam mu pokoran ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Uživala sam u tvom vrtu! Ne znam kaj mi je ljepše, ali mislim da ipak glasam za kamenjar ![]() Kad buš sadila erice nemoj zaboraviti da trebaju kiselu zemlju! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Ma odmah sam se sjetila da si napisala da trebaju kiselu zemju,naravno posađene,e još da budu kao tvoje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jako lijepo....ona okrugla sanseverija je vjerojatno bila u obliku pletenice pa si ju rasplela, sad ima poseban oblik, baš mi je fora, kako bi rekla moja djeca
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
imam ono što raste ispod kamenčića, a našla sam i kamenčiće, samo trebam to sve posložiti, sviđa mi se to kod tebe, kradem ideju. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Moon-u pravu si sad može bolje rasti i meni je tako FORA
![]() GLICIKA -SAMO KRADI ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Jaco,je si li preživjela danas,ja se još oporavljam od napada šišmiša,kaže moj sin da to nije možda bio Batman
![]() ![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=kamelia]Jaco,je si li preživjela danas,ja se još oporavljam od napada šišmiša,kaže moj sin da to nije možda bio Batman
![]() ![]() KAMELIJA,preživjela sam kako to tvoj sinko kaže BATMANA,,a pazi se ti od napada Supermana ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moram vam pokazati VELIKO iznenađenje koje me je danas oborilo s nogu,a ispunilo srce i dušu.Draga KAMELIJA mi je poslala ne pelcere,već dio svojih brižno njegovanih biljaka,KRUMPIRKO,bijeli i plavi,dva ogromna tropska hibiskusa,albiciju,adam i puno drugog cvijeća,,,,za njen trud i VELIKO srce
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Bravo za kameliu ! Baš te lijepo darovala ! A i u dobrim su rukama, pa ćemo se nagodinu diviti ljepotanima !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Današnja kupovina kruha je izgledala ovako,,,dvije pasiflore crvena ,a druga bi trebala biti ljubičasta,mačuh
![]() |
|
![]() |
|
zaboravila sam ime,ali jutros me dočekao pupoljak
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |