kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 47> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
krasno je kod tebe.čehinja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Prošetala sam krot tvoj prepuni vrt ima svaga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
I ja obožavam anemone ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Hvala ti moon- ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Anemone su moj jesenski favorit, tvoje su prekrasne, lijep mi je i ovaj tamno crveni abutilon
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
koje cvijeće, prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510
![]() jagoda ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo me malo u šetnji kod tebe...Cvijeće ti je lijepo i vidi se da im godi vlaga i toplina...Predivne su ti anemone, zvjezdani,čehinja...Drago mi je da ti skutelarija lijepo napreduje i cvjeta...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milice imam ju prve godine,ali ću je spremiti u kuću jer bi se najvjerojatnije smrznula kod mene.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepo cvijeće imaš. Da li mimozu spremaš po zimi u kuću?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Napokon je procvala i moja čehinja
![]() mahonija priprema pupoljke ![]() fikus uživa u hladu ispod oraha ![]() abutiloni ![]() ![]() šaš ![]() ![]() ![]() ![]() zvjezdani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belica- ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Mala šetnja za mene tvojim cvijećem i velik užitak naravno. Prekrasno !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga moja,pozdrav i tebi ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Stvarno to tebi ide! Sve jedno ljepše od drugog, pasiflora je stvarno posebna...
Pozdravljam te majstorice! |
|
![]() |
|
Horti-samo je jedna ljubičica iz baumaxa,ali i one druge su pune cvijetića.
Jaca-ide,ide to meni od ruke.Hvala ti puno na mnoštvu biljaka,njih ću posebno maziti i paziti, tako da ne osjete razliku da nisu kod tebe ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Draga moja stvarno je ljepotica ona pasiflora,lijepo ti to l
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |