Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 18:36

Uploaded with ImageShack.us

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 18:27

Korjenko, ovakve astere sam vam poslala u pupoljcima !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 18:24

Uživam u plavim cvijetićima krasnog streptokarpusa !!

A za uživati u cvjetićima krčke ljepotice lespedeze, još ću morati pričekati neko vrijeme !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 18:07

Ovo su pupoljci bijelih anemona, jelda  ????

A ovo su roza anemone Serenada koje sam dobila pred dvije godine od Korjenko !!  Jel da ??  Pa sudeći po boji pupoljaka dočekala sam se da mi procvate !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 17:58
I jako malo si iz njega ponijela !!  Premalo !!  Glikice, premalo !!  Više sam očekivala od tebe, a baš sam si mislila da ću se lijepo prorijediti kad ti utrapim ponešto !!

A ja moram staviti sličicu prekrasnih bonbončića kaj sam dobila od naše drage Kamenjar !!Heart

Aeonium koji mijenja boje me je konačno našao !!!

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 20:07
Gledam slikice i sva bitna si mislim " pa ja sam tamo bila" smile198
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 14:30

smile57

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 14:29
prekrasno..
posebno ova slika
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 12:46
Draga Nona, ova banana je kod mene jako malo vremena,i jako je dugo željena i još duže tražena, pa  . . . .  još malo i ide u zimski vrt s velikom teglom !!!  Nebi se usudila ostaviti je vani, ma kako zaštićenu, pamtim zime od -27 !!  Ne ponovilo se nikad više !

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 12:26
lijepo jesensko bilje kod tebe, dali bananu vadiš ili ju ostaviš u zemlji i zaštitiš ?
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 11:57

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 11:51

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 11:45

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 11:39

Anturiumi cvatu cijele godine !

Počeo je s cvatnjom i puzajući aster !!

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 10:58

već dugo se nisam od srca nasmijala kao kad sam pogledala Juru i Katu (po naški) Loga im je originalna. Još malo pa će se i oni tući za kompić samo neznam na koji forum preferiraju ići?smile55

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 10:26
Ana, "šakice perja" već i ovak imaju poseban tretman, al u moj vrt ne mogu !!  Bojim se kaj bi bilo sa njima da se malo previše rašćeprkaju !!!

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 22:23
Super su ti ove dve šake perja, sad treba napraviti neku lepu kućicu u vrtu za njih. Vidla sam prekrasnih po engleskim časopisima.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 17:33
Nije me bilo, a kaj da vam velim, subotu su mi zaokupile Glikica i Komadek, nedjelju vađenje i pakiranje biljčica za moje drage rječanke a ponedjeljak sam provela u metropoli sa jednom divnom Matuljkom koja vam nosi iznenađenje !!

A sad idem popit jedan fini domaći kafe !!!!  Da u miru guštam o ova zadnja 3 dana, jer sva tri bila su mi ispunjena kao rijetko kada koji !!!Heart

A ja zahvaljujem svim mojim gošćama ovdje u vrtu a velika pusa smile78 mojim subotnjim gošćama, malom kaktusu, Glikici i Komadeku !!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 12:09
Veseli me da ste se lijepo družile, mislila sam na sve vas!

p.s. Komadek mi je fest blizu pa nek se javi ponekad!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2012 u 20:53
Pametna ženska, svaka čast!Thumbs%20Up
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.