Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 204205206207208 319> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasni noviteti
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Samo da mahnem
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Natalija hvala |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Pokloni od trave |
|
![]() |
|
![]() Malo noviteta |
|
![]() |
|
milica7
ljiljus belica Hvala vam na šetnji mojim vrtom. ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
dobro jutro draga ti želim, eh baš mi je žao za Ptilotus i ja mrzim kad nešto tako kupim pa shvatim kako sam nasamarena. Bilo ih je proljetos ili ljetos, nisam sigurna na kvatriću za kupiti, kasnije im je cijena pala na samo 8 kn, ali kak sam ti rekla već, nisam ga uzela.
Ostavljam ja tebi puse lijepo i jednu finu kavicu za dobar početak dana ! ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
samo da se javim, šetam tvojim prekrasnim vrtom....
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
lijepe biljke, malo svježije ih je još više poljepšalo....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Glikica taj aster je sami cvijet,ni jedan list se ne vidi,krasan je,posadit ću ga u proljeće na drugo mjesto,da baš može puzati.
Lovro onaj ex je bio prekrasan,osušio se odmah nakon kupnje.Nije imao ni 2cm2 korijena.Događa se.Navrati opet. Jaca123 pišem.U proljeće ih ima hrpa za presaditi,a sad je kod mene samo jedna drvenasta grana.Ne brini,bit će u tvom dvorištu. ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Ako ti nije problem PIŠI
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
U tvom vrtu svaka vlat trave ima svoje mjesto i svoj stav,a kamoli da nema cvijeće...
Super mi je onaj nešto....ex....! ![]() Veliš da puzajući aster voli poluditi, jedva čekam..imam jednog malog od anaide i jednog malog od suncaaa! Pozdrav bregima! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Puzajući aster je prekrasan !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
arim hvala na šetnj i dođi opet.
anabistrica tako je,to je puzajući aster.Ako trebaš reci,u proljeće ga više od pola bacam,jako naraste,ali ja mu ne dam. aralija prošeći do mene,uvijek si dobrodošla. belica stvarno je ova kiša dobro došla,sve se lako plijevi,čupa,sad je stvarno urednije. kamenjar hvala ti na posjeti i dođi opet. Retriver Sara,polemonium je samo ostatak od onog velikog,jedva sam i ovo spasila.Narančasta delosperma raste kao nijedna moja biljka.Ogromna je.I meni su uz isti tretman ostale jako loše,jedino sitna bijela je nešto bolja,žuta i crvena se nisu pomakle od kupljene veličine.Zalijevano je sve jednako,perid bez zalijevanja je bio oko 3 tjedna. Jaca123 to je puzajući aster.Napisala sam gore da ga u proljeće puno bacim,ali je neuništiv i nezahtjevan.Ako trebaš,pišem. ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...krasne su ti fotkice, draga Camellia, baš pravo umjetničke
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
sta reci na tvoju urednost i ljepotu tvog vrta..savrseno ,bas sam uzivala gledajuci slikice
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
brzinski sam proletila kroz tvoju cvijetnu raskoš... ma divno je kao i uvijek
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
S kišom ponovo sve cvijeta , lista i zeleni na bregu |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Tooooooooo, sad sam opet uživala u tvom cvjetnom raju. Jel ovaj grmek na prvoj slici ove stranice puzajuća astra?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 204205206207208 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |