Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 203204205206207 251> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kakva je boja onoga astera nesto kao lila ili ..bas je sladak....a tek gaura ,kolko joj je godina kad je tako se rasirila,mene nesto nece ,ova u tegli mi je super al u vrtu mi samo zivotare
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Draga FREE,nisam dugo bila kod tebe,ali sam se sada lijepo našetala i nauživala u predivnom cvijeću.Pernati ljubimci su me vratili u prošlost , odavno ih nisam vidjela,a moja PM ih je obožavala.Uživajte u njima,a i ja ću češće svratiti kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kamenjar, na koji si mislili aster, niski lila ili visoki plavo-ljubičasti !!! A gaura je lanjska ova koja je slikana, a imam i ovogodišnju od malog kaktusa, ona je svjetlo roza a ova je ramno ružičasta !!!!
Jaca, s veseljem ću te sljedeći put dočekati !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
onaj visoki bas mi je lijepa boja ...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Zapisujem, Kamenjar
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Jako lijepo Free!
Sve ti je tako skladno. |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Suncee, sretna sam kaj si svratila jer nakon tvog odlaska iz mog vrtića, prosjalo je sunčeke i kod mene !!! Hvala ti suncee ma sunčeku i posjeti !!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A kod mene se jučer, nakon dugog planiranja, ostvorila nova bauštela !! Bit te jako interesantno i fizikalno !!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Samo rintaj, nasadi svega još puuuuuuno, doći ću ti opet na proljeće i onda ću ti svašta uzeti, da znaš
![]() Od sada otvaram stranicu u svojoj tekici na kojoj u naslovu piše: što želim od Free ! Naoštri štihaču ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja bi najradije bila kod tebe na baušteli i to gratis, ništa nebi odnesla
![]() Ma i ja isto planiram neku bauštelu ali nikako da odem po kamenje (crijepove kao rubnik moram zamijeniti kamenjem)..... a i treba puno krampologije da izvadim staru japansku dunju, pa zamijeniti kompletnu zemlju jer je puna nekog užasnog drača....sve u svemu ajoj
![]() Koliko ti mogu skapirat po slikama to će bit neka nova rotonda (otok)?
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Volim kad si vrijedna, uvijek nastane nešto lijepo.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sve ste u pravu da će tu biti posla tj bilo je posla !! Ali ROTONDA neće biti, jer . . . . . . za čudo božje, ja sam SMANJILA kamenjar koji je bio sve samo ne kamenjar, od nekih 20 kvadrata ostala je samo uska, kamenjem podignuta gredica u koju ću posaditi . . . . .ono posebno, kaj mi je najdraže, niske biljčice koje sam dobila tokom ove 3 godine od dragih cvjetnih prijateljica !!! A sličica će biti, samo da kišica opere sitno kamenje, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala na biljkama draga!
Spirea bilardi Suručicaclerodendron trichotomum ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Draga Fre opet nešto kombiniraš ti si kao krtica stalno neke promjene cvjeteki imaju da rastu htjele-nehtjele nemaju drugog izbora
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
neumorna si
![]() |
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Free, 205 stranica?! već od same pomisli kaj bi se sve tu moglo kriti...padam na ...
![]() |
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Vlatkich, nemoj sve proštudirati, već rađe dođi !!! Ionak pola toga kaj je na slikama više nema, a ovo kaj ima - jedva čeka da se preseli k tebi !!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Kamenjara ispred zimskog vrta više nema !! Sada je to "novi kutak za sunčani kafe trenutak " !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Izvježbano oko će svugdje vidjeti izvađene lukovice, cvjeće kaj sam izvadila i sada čeka sadnju, hrpice kamenja, pa ne gledajte to, već obavljeni posao !!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
A cijeli ovaj dar-mar bio je upravo radi nje, jer trebala sam savršeno mjesto gdje ću moći na miru uživati u njezinim cvjetnim slapovima, a ona je već ocvala, ali zato cvate njezina mala sekica iz Njivica !! Obožavana lespedeza !! Penjalica samo za nju !!
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 203204205206207 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |