Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2012 u 20:11
arim hvala na šetnj i dođi opet.

anabistrica tako je,to je puzajući aster.Ako trebaš reci,u proljeće ga više od pola bacam,jako naraste,ali ja mu ne dam.

aralija prošeći do mene,uvijek si dobrodošla.

belica stvarno je ova kiša dobro došla,sve se lako plijevi,čupa,sad je stvarno urednije.

kamenjar hvala ti na posjeti i dođi opet.

Retriver Sara,polemonium je samo ostatak od onog velikog,jedva sam i ovo spasila.Narančasta delosperma raste kao nijedna moja biljka.Ogromna je.I meni su uz isti tretman ostale jako loše,jedino sitna bijela je nešto bolja,žuta i crvena se nisu pomakle od kupljene veličine.Zalijevano je sve jednako,perid bez zalijevanja je bio oko 3 tjedna.

Jaca123 to je puzajući aster.Napisala sam gore da ga u proljeće puno bacim,ali je neuništiv i nezahtjevan.Ako trebaš,pišem.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2012 u 21:15
Puzajući aster je prekrasan !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2012 u 21:45
U tvom vrtu  svaka vlat trave ima svoje mjesto i svoj stav,a kamoli da nema cvijeće...
Super mi je onaj nešto....ex....!Embarrassed
Veliš da puzajući aster voli poluditi, jedva čekam..imam jednog malog od anaide i jednog malog od suncaaa!
Pozdrav bregima!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2012 u 22:55
Ako ti nije problem PIŠIEmbarrassedsmile213
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 19:36
Glikica taj aster je sami cvijet,ni jedan list se ne vidi,krasan je,posadit ću ga u proljeće na drugo mjesto,da baš može puzati.

Lovro onaj ex je bio prekrasan,osušio se odmah nakon kupnje.Nije imao ni 2cm2 korijena.Događa se.Navrati opet.

Jaca123 pišem.U proljeće ih ima hrpa za presaditi,a sad je kod mene samo jedna drvenasta grana.Ne brini,bit će u tvom dvorištu.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 19:53
lijepe biljke, malo svježije ih je još više poljepšalo....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 23:17
samo da se javim, šetam tvojim prekrasnim vrtom....
Lipik
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2012 u 07:13
dobro jutro draga ti želim, eh baš mi je žao za Ptilotus i ja mrzim kad nešto tako kupim pa shvatim kako sam nasamarena. Bilo ih je proljetos ili ljetos, nisam sigurna na kvatriću za kupiti, kasnije im je cijena pala na samo 8 kn, ali kak sam ti rekla već, nisam ga uzela.

Ostavljam ja tebi puse lijepo i jednu finu kavicu  za dobar početak dana ! smile79
belica,zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 19:33
milica7

ljiljus

belica

Hvala vam na šetnji mojim vrtom.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 19:37

Malo noviteta
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 19:47

Pokloni od trave
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 19:54

Natalija hvala
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 21:37
Samo da mahnemsmile113
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 22:41
Krasni noviteti Clap, kao i sve kod tebe, mogla si nam napisati koje su ono ukrasne trave Wink
život je more
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 22:46
kod tebe na brijegu pravi raj,ma ne znam šta da izdvojim,interesantne biljkice sam vidjela prvi put,zaista sve pohvalesmile78
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 13:19

Kaj opet noviteti ?????    smile96
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 17:21
Opet sam se nauživala ljepote tvoga vrta .
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 17:34
melem za oci....smile55
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 18:04
smile78
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 20:34
dijana7566 hvala ti na šetnji.

Lantana napisat ću naknadno za trave,kupljene su bez imena.

sarajka hvala ti na šetnji.

Anastazija danas sam mislila na tebe tražeći onaj tvoj novi zadnji sukulent na slici.I ne nađoh ga pa se utješila erikama.

maris40 hvala ti na šetnji.

Monna prošeći opet,sadim cijele dane,bit će slika.

kamenjar dođi mi opet.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.