Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasne ruže,Seni.
Ajde uslikaj tu rozu,što si stablašicu radila,iz malo daljeg da vidim oblik.
Ja sam radila iz onih puzećih,bijelih,stablašice i za sad se dobro drže.Još joj otkidam mlade no samo od korjena što potjeraju.Sa debla više ne tjeraju.Ne znam zašto,možda zato jer sam trnje sve maknula.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Narančastu stablašicu sam kupila gotovu.
Prije par godina, kad sam orezivala penjačicu, napravila sam eksperiment. Tri dugačke grane, dulje od metra, stavila sam na ukorijenjivanje. Dvije su se ukorijenile i od jedne je nastala roza ruža na 2. str. Stalno sam joj kidala donje izboje, pustila sam gornje grane da rastu a onda ih lagano spuštala tako da sam ih vezala za deblo. I sad izgleda tako kako vidiš na slici.
|
|
![]() |
|
VERA1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Ruže su ti prekrasne , pogoroov ova stablašica, da li si ju sama formirala ili nabavila već gotovu?
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Moja roza engleska ruža.
![]() |
|
![]() |
|
Evo još jedne stablašice u vrtu.
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
seni jednom riječju preeeeeeeeeeeeeeeeedivno
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Seni, predivna kolekcija, a već u cvatu! Moje ružice tek skromno otvaraju pupoljke!!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Ovdje se sa pravom more upotrijebiti jedna komparacija; lipo lepse joslepse
![]() |
|
![]() |
|
Crvena stablašica u vrtu. ![]() |
|
![]() |
|
Moja žuta engleskinja u punom cvatu.
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Ruže su krasne
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Plavo cvijeće zove se ceanotus (keanotus). To je zimzeleni grm i kod mene mu jaka bura zna oštetiti listove. Niže temperature dobro podnosi.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ja ovu ljepotu vidjela tek danas! A ljepote..... Drago mi je da ima još jedna prosvjetarka koja smiruje živce i opušta se uz cvijeće!
Sve je prekrasno.
![]() Molim te reci mi naziv grma sa plavim cvjetovima (lopticama). Željela bih ga nabaviti i zanima me kako podnosi hladnoću?
|
|
![]() |
|
Triša, imam preko 50 ruža. One su stvarno kraljice cvijeća ali su i naj zahtijevnije. Stalno se borim s nametnicima i s bolešću. Nastojim izbjeći špricanja kemijskim sredstvima. Mislim da ću smanjiti broj ruža, a posaditi nešto drugo.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Seni prekrasne su ti ruže. Ja stalno mislim kako su moje naj, ali sada vidim da ti imaš čudo od ruža i sve jedna ljepša od druge.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() Ne znam jesu li mi ljepši ukrasni grmovi ili ruže, stvarno je sve ![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
A H drugo ne rabi rec !
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ruže su ti divneeeeeeee
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |