Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 204205206207208 251> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa šta si to uradila od svog vrta,kuma ga neće prepoznati
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mali kaktus,
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Je,došla sam,a gdje je to sunce,si ga negdje sakrila ili ga ja ostavila dole
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A dok sam ja danima jurila s tačkama punim zemlje, kamenja i kamenčića po vrtu, one su cvjetale i znale su da će doći i njihov trenutak da popričam sa njima !!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() Držim fige da bude . . . . . . . ovakav, kao Jagodin !!! Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Za ovo sa se nadala da je kišni ljiljan, al nije !! Al zato znam tko ima kišnji ljiljan !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
E pa, draga kumo, mogu ti reči da sam sto posto sigurna da je sunce bilo sa tobom !! Jer ja sam ovo radila i pod kišicom !! A danas, kad sam stavila stolice, sunčeke je prosijalo nekih pola sata, tek da se ugrijem malo, popijem koji srk hladne kave i pogledam umorna kak to sada izgleda !! I mogu ti reči, meni je jako šik !!
A sada dalje čekam sunčeke . . . . jer pupoljke mi imaju i Lantanina (Hortina i Lovrekova - jer su sve zajedno u velikoj tegli !!) žuta, pa duranta, pa napokon streptokarpus pa svašta . . . . i sve očito čeka da procvate - upravo tebe !! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Ove slikice stavljaju se tako sporo
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Mali varaždinec će skoro stići velikog !!! A ostatak vrteka . . . . . ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A netko će se jako iznenaditi jer . . . pelcer lanjske ukradene ružica od Korjenka za malog kaktusa, ove godine cvate 4. put !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us I ova sličica za kraj ! Jer i za mene će to biti iznenađenje ! Izvana žuti a iznutra nešto ...rumeno, ciglasto, smečkasto ?? Možda malo sunčeke !! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Gledam tvoje slikice i divim se: koji posao si odradila, svaka čast !
Biljčice su ti krasne, vidim i kaktusić cvate, za to jedan poseban ![]() Ma za sve ukupno jedan veliki ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
i od mene
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Uvijek
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Joj draga, prvo sunčeko i
![]() Ali vidla sam i ovih 400+600+2000 (tek sam došla do 7.str.) i onda gledam svojih 6 u kompletnom hladu, uz kolni prilaz 0,5x15, gredicu uz kuću koja će se slj.proljeće popločiti radi vlage od mojeg pretjeranog zalijevanja, 10tak kvadrata između betonske ograde i staze, i 20 m što balkonskih, što terasa ograda, znači ukupno 30tak kvadrata i sve si razmišljam...
....................................................................................................................... ......................................................................................................................... ..................................... a da se ja preselim k tebi?
![]() Moj problem je da imamo dosta veliku parcelu, ali je na originalnoj adresi kuća od dede i bake u kojoj sad živi još samo ujak koji ima njemačkog ovčara koji caruje dvorištem. Moji starci su napravili kuću u zadnjem dijelu dvorišta i od susjeda kupili samo kolni ulaz. Zvijer ko zvijer - voli kopati. Pogotovo kad vidi da netko od nas sadi. Posljedica: odgriznuto friško procvalo cvijeće, utabane staze na zasranom travnjaku... Teškom mukom smo postavili ogradu nakon 20tak godina od ruba kuće prem do ograde sa susjedima (3.ovčar po redu i svi su isti) i sad nemam dvorište i nemam mjesta za cvijeće
![]() Mislim da ti je jasno zakaj me fasciniraju tvoji zeleno-šareni kvadrati.
Još jednom svaka čast!
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ja te vlatkich u potpunosti razumijem...imam vrlo slican problem kod mame u dvoristu, samo mi imamo dva "stalna" kokera i jednog "povremenog" retrivera....pa zamisli kako to zna izgledati...
vise o tome pisala sam u temi "ljubimci" |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Cure, u 32 godine braka još nikad moja kuća nije bila bez čuvara kuće, velikih pasa ! Bila su tu 2 njemačka ovčara, pa neko veliko opasno čudo od 50 kila, pa onda 2 mala pekinezera ali jedan iza drugoga, od kojih je jedan još tu i sada plus velikki am. staford ! I ni jedan nije iskopao ni jednu jamu, ni uništio ni jedan posađeni cvijet ! Naučila sam ih kud se hoda i kud se juri, što je i gdje moje a kaj je njihovo !! Svi su znali kaj znaći"NE" i "MOJE" ! I uredno naučili kada i gdje se spušta noga koja je bila već u zraku ! Ja sada sadim a pekinezer i staford su uvijek pored mene, ne istovremeno jer se mala neda velikom, a ja se bojim da bi se veliki mogao naljutiti jer moja mala je kao špaga u guzici ! A stafordi su poznati po tome kaj kad uhvate u usta ne ispuštaju dok se u ustima ne prestaje koprcati !
Ali znam o čemu govorite jer kčer ima dobermana, koji nije zdrav ako ne iskopa na travnjaku dnevno 10 odromnih rupa, koje kčer prije nego ode na posao uredno zatrpava prije nego se NM vrati s posla, piša i kaka gdje mu je drago,ne preza od nošenja u ustima velikih tegli čak i s kaktusima, a magnolije i ukrasno drveće kaj sam kčeri sadila služilo mu je kao čačkalice za usta !! Srediti 2-metarnu magnoliju u 2 sata i napraviti od nje čačkalice !! Baš neotesano i razigrano čudovište koje se ipak neizrecivo voli maziti, pa mu se sve čarolije zaboravljaju!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Dal netko zna kaj je ovo za biljčicu ? ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A uspjelo mi je i zakorjeniti reznicu zamiokulkasa !! |
|
|
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Ne trebaš moliti, samo kaži . . . ili dođi !!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
uf...sve ti je prilipo...sigurno uživaš free
![]() zadivljena san cvitom ovog zadnjeg kaktusa...imam ga i ja i uživan ga gledati... hibiskus ti je prrrrrrekrasan ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 204205206207208 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |