Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 204205206207208 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 16:54
Pa šta si to uradila od svog vrta,kuma ga neće prepoznatiTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 17:04
Mali kaktus, smile213, došla si mi !!!  Nadam se da ti se sviđa moj novi "kutak za sunčani kaffe trenutak !!!

Uploaded with ImageShack.us
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 17:11
Je,došla sam,a gdje je to sunce,si ga negdje sakrila ili ga ja ostavila doleWink,a da li mi se sviđa to ću ti reči kad vidim u živo,ne prijeTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 17:19
A dok sam ja danima jurila s tačkama punim zemlje, kamenja i kamenčića po vrtu, one su cvjetale i znale su da će doći i njihov trenutak da popričam sa njima !!

Držim fige da bude  . . . . . . .   ovakav, kao Jagodin  !!!

Za ovo sa se nadala da je kišni ljiljan, al nije !!  Al zato znam tko ima kišnji ljiljan !!Wink

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 17:33
E pa, draga kumo, mogu ti reči da sam sto posto sigurna da je sunce bilo sa tobom !!  Jer ja sam ovo radila i pod kišicom !!  A danas, kad sam stavila stolice, sunčeke je prosijalo nekih pola sata, tek da se ugrijem malo, popijem koji srk hladne kave  i pogledam umorna kak to sada izgleda !!  I mogu ti reči, meni je jako šik !!

A sada dalje čekam sunčeke . . . . jer pupoljke mi imaju i Lantanina (Hortina i Lovrekova - jer su sve zajedno u velikoj tegli !!) žuta, pa duranta, pa napokon streptokarpus pa svašta . . . .   i sve očito čeka da procvate - upravo tebe !!Wink

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 17:43
Ove slikice stavljaju se tako sporosmile100, da bi prije opet preselila cijeli dio vrta dok ovo sada prčkam sa slikama !!  Nemogu više smile107 Dajte me naučite:brži, lakši i multi način stavljanja slikica, odoše mi pluća do sada !!smile101  Da sam umjesto cigarete vukla smile121  već bi bila mortus-pijana !!Wacko

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 18:16

Mali varaždinec će skoro stići velikog !!!

A ostatak vrteka . . . . .

A netko će se jako iznenaditi jer . . . pelcer lanjske ukradene ružica od Korjenka za malog kaktusa, ove godine cvate 4. put !!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 18:39

I ova sličica za kraj !  Jer i za mene će to biti iznenađenje !  Izvana žuti a iznutra nešto ...rumeno, ciglasto, smečkasto ?? Možda malo sunčeke !!Wink  Samo da ne otpadne, prije nego se otvori !!smile105

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 19:12
Gledam tvoje slikice i divim se: koji posao si odradila, svaka čast !
Biljčice su ti krasne, vidim i kaktusić cvate, za to jedan poseban Clap.
Ma za sve ukupno jedan veliki smile141
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 19:24
i od menesmile141
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 20:18
Uvijek smile227
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 09:33
Joj draga, prvo sunčeko i smile98 gazim sve na cesti da isprobam taj tvoj sunčani caffee. Ovo je nevjerojatno, svaka ti čast!!!!

Ali vidla sam i ovih 400+600+2000 (tek sam došla do 7.str.) i onda gledam svojih 6 u kompletnom hladu, uz kolni prilaz 0,5x15, gredicu uz kuću koja će se slj.proljeće popločiti radi vlage od mojeg pretjeranog zalijevanja, 10tak kvadrata između betonske ograde i staze, i 20 m što balkonskih, što terasa ograda, znači ukupno 30tak kvadrata i sve si razmišljam...
....................................................................................................................... ......................................................................................................................... ..................................... a da se ja preselim k tebi? smile40

Moj problem je da imamo dosta veliku parcelu, ali je na originalnoj adresi kuća od dede i bake u kojoj sad živi još samo ujak koji ima njemačkog ovčara koji caruje dvorištem. Moji starci su napravili kuću u zadnjem dijelu dvorišta i od susjeda kupili samo kolni ulaz. Zvijer ko zvijer - voli kopati. Pogotovo kad vidi da netko od nas sadi. Posljedica: odgriznuto friško procvalo cvijeće, utabane staze na zasranom travnjaku... Teškom mukom smo postavili ogradu nakon 20tak godina od ruba kuće prem do ograde sa susjedima (3.ovčar po redu i svi su isti) i sad nemam dvorište i nemam mjesta za cvijeće Unhappy

Mislim da ti je jasno zakaj me fasciniraju tvoji zeleno-šareni kvadrati.
Još jednom svaka čast!
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 09:53
ja te vlatkich u potpunosti razumijem...imam vrlo slican problem kod mame u dvoristu, samo mi imamo dva "stalna" kokera i jednog "povremenog" retrivera....pa zamisli kako to zna izgledati...
vise o tome pisala sam u temi "ljubimci"
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 11:58
Cure, u 32 godine braka još nikad moja kuća nije bila bez čuvara kuće, velikih pasa ! Bila su tu 2 njemačka ovčara, pa neko veliko opasno čudo od 50 kila, pa onda 2 mala pekinezera ali jedan iza drugoga, od kojih je jedan još tu i sada plus velikki am. staford ! I ni jedan nije iskopao ni jednu jamu, ni uništio ni jedan posađeni cvijet ! Naučila sam ih kud se hoda i kud se juri, što je i gdje moje a kaj je njihovo !! Svi su znali kaj znaći"NE" i "MOJE" ! I uredno naučili kada i gdje se spušta noga koja je bila već u zraku !  Ja sada sadim a pekinezer i staford su uvijek pored mene, ne istovremeno jer se mala neda velikom, a ja se bojim da bi se veliki mogao naljutiti jer moja mala je kao špaga u guzici ! A stafordi su poznati po tome kaj kad uhvate u usta ne ispuštaju dok se u ustima ne prestaje koprcati !

Ali znam o čemu govorite jer kčer ima dobermana, koji nije zdrav ako ne iskopa na travnjaku dnevno 10 odromnih rupa, koje kčer prije nego ode na posao uredno zatrpava prije nego se NM vrati s posla, piša i kaka gdje mu je drago,ne preza od nošenja u ustima velikih tegli čak i s kaktusima, a magnolije i ukrasno drveće kaj sam kčeri sadila služilo mu je kao čačkalice za usta !! Srediti 2-metarnu magnoliju u 2  sata i napraviti od nje čačkalice !! Baš neotesano i razigrano čudovište koje se ipak neizrecivo voli maziti, pa mu se sve čarolije zaboravljaju!!Embarrassed

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 14:52

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 15:01

Dal netko zna kaj je ovo za biljčicu ?

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 15:12

A uspjelo mi je i zakorjeniti reznicu zamiokulkasa !!

Na vrh
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 16:06
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Predivan cvijet! Imali smo ih kad sam bila mala, ali su u međuvremenu se svi poništili kak kaže moja majka. Jel te mogu moliti za pelcer, sjemenčicu, nekaj kak bi se već uspješno razmnožila.
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 17:10
Ne trebaš moliti, samo kaži . . . ili dođi !!  Embarrassed

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 17:18
uf...sve ti je prilipo...sigurno uživaš free
zadivljena san cvitom ovog zadnjeg kaktusa...imam ga i ja i uživan ga gledati... hibiskus ti je prrrrrrekrasan ...a i sve ostalo
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 204205206207208 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.