Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 131>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 21:41
divni su vam
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 21:12
Solar,predivan je!!Baš te je nagradio.I ja sam danas kupila jedan,boja nepoznata,jer je bez cvjeta.Piše da je narandžaste boje,ali ne vjerujem u to dok ne procvjeta..Kod mene trenutno cvjeta jedan tropikaner,Tahitian French Toast.

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 18:50
Nagradio te što si ga spasila od sigurnog gecrkasmile64
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
SolarWindKiss View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SolarWindKiss Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 16:58
Eh evo onoga malog hibiscusa kojeg sam extra povoljno kupila jer je bio na rubu totalne oronulosti! Konacno je procvjetao i cvijet mu je jako veliki...toliko odskace od svog malog zelenog grmica

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 19:06
Danas se i kod mene temperatura počela spuštat, pa da ovi ljepotani ne dobiju po repu preko noći, sve sam ih unijela unutra. Sva sreća da su pitari relativno lagani jer sadrže puno perlita, no, da sam imala šta tegliti....jesamTongue
Evo mog najvećeg i najljepšeg ljepotana. Ne pretjerujem ako kažem da mi je ove sezone podario stotinjak cvjetovaThumbs%20Up a pupova još kao u priči. Mjesto je dobio pored istočnog prozora (zimski vrt još nije spreman) mislim da ćemo se jako lijepo družiti Smile

Usporedite s stolicom koliki je on zapravoTongue

Raširio se ko žabacLOL grane su duže od metra, iako je zimus bio porezan do boli.
Listovi su veličine moje šapeTongue a ima je...

Ostale vam pokažem sutraWink
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 18:56
Originalno poslano od člana SolarWindKiss SolarWindKiss napisao:

Da, hibiscusi kod nas ne mogu da prezime vani.
Ne!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 18:56
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

ja sam se zaljubila u ovu biljku preko ovih slicica......mislim da ce jedan primjerak i u moj dom, samo da provjerim: radi se o hibiskusu koji bi trebao prezimiti u kuci? (slavonija)
Ovi hibići prezimljavaju u kući. Ako imaju uvijete, cvjetaju tijekom cijele godineEmbarrassed
Prekrasne biljkeThumbs%20Up
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SolarWindKiss Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2012 u 21:02
Da, hibiscusi kod nas ne mogu da prezime vani.
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2012 u 19:35
ja sam se zaljubila u ovu biljku preko ovih slicica......mislim da ce jedan primjerak i u moj dom, samo da provjerim: radi se o hibiskusu koji bi trebao prezimiti u kuci? (slavonija)
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 08:50
Moj hibiskus pošprican Biokilom je sada lijepo čist. No, vidim da ih moram unijeti.
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2012 u 11:58
Bebolina,znam kako ti je.I meni se prije dešavalo dosta krađa,ali od kako imam video nadzor za cjelo dvorište toga nema :D
Belice ja sam svoje unijela jer je kod mene klima jako varljiva.Živim u Sarajevu i nikada se ne zna kad može pasti snijeg na okolnim planinama kojima je grad okružen i odma temperature jako nisko odu..Zato bolje sprječiti nego lječiti,iako njima bolje paše da su što duže vani da uživaju u jesenjem suncu..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2012 u 06:06
Uh ja sam se došla malo diviti, kad ono kod tebe Bebolina opet krađa ! Angry Ja bih bila ljuta i jadna u isto vrijeme pa te potpuno razumijem. tako mi je žao, ali zvoni mi u glavi da to mora biti opet ista osoba... fuj na šta se sve ljudi spuštaju.

Inače su vam hibiscusi svi redom sve jedan lijepši od drugog Heart. Ja imam samo 2 ( narančasti i žuti maleni ) i vidim da ste vi svoje već počeli unositi unutra.. ja nisam i vidim da im za sad nije ništa, popodne ipak ima još puno sunca i topline.
belica,zagreb
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2012 u 00:47
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

alisa...prekrasni su
bebolina....nije mu bilo dosta pelcerić, nego iščupati cijelu biljku, a kažeš i više njih smile232
Dva hibija, jedan jednogodišnji adenium i jedna veća sadnica anđeoskih trubaAngry

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2012 u 00:43
alisa...prekrasni su
bebolina....nije mu bilo dosta pelcerić, nego iščupati cijelu biljku, a kažeš i više njih smile232
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 21:43
Prekrasne biljkesmile64
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 21:30
Ja sam svoje unijela danas.Dobro je zahladilo a  najavljuju jos hladnije.Prije unošenja sliknula sam ih koji put :D
Cairo white

Juno

ovome duplom imene znam

i ovaj je dupli koenig

rozi dupli

Imam jos neke koje čekam da otvore cvjetove..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SolarWindKiss Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 15:24
Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 20:18
Kazes duza je lista, bas mi je zao, nevjerojatno kakva ljudska stoka ovim svijetom hoda :(
Zao mi je i za uvjete, meni se vise nitko ne usudi niti prismrditi u dvoriste otkad je unutra argentinska doga, pa sam eto odmah isla tako nesto predlozit.
velika gorica
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 18:24
Originalno poslano od člana Wolfsbane Wolfsbane napisao:

nevjerojatno, ne uzeo nego pocupo...

bebolina, ovo je rjesenje za tvoje probleme, plus sto bi spasila jedno zivo bice ;)
http://www.forum.hr/showthread.php?t=740274
Nemam uvjeta za tako nešto, inaće bi bez razmišljanja
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 18:23
Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

Pa zar je netko uzeo?
Nažalost je takosmile43i ne samo tu sadnicu, popis je malo duljiThumbs%20Down
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.