Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 202203204205206 319> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Camellia, pa ti radiš punom parom.Želim ti dobru zabavu i u poslu i u druženju
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
dadinica
Carol Belina aralija belica Retriver Sara Svima hvala na šetnji mojim vrtom,na lijepim riječima i dobrim željama. Danas sam imala veliku radnu akciju jer mi u posjet stižu moje cvjetne prijateljice.Obzirom da sam sve prekopala,povadila van, kupila pun gepek noviteta za posaditi(da ublažim štetu od ljetne suše),a ništa nisam mogla raditi što zbog kiše,što zbog puno posjeta ovih dana.Grunt mi je izgledao vrlo nedovršeno.Danas sam zapela i skoro sve dovela u red.Ostalo oko 15 sadnica za posaditi i fali još cca 3-4 m3 zemlje za kamenjar.Kamenjar će biti potpuno preuređen.Nadam se da će se se mojim gošćama svidjeti,a slike slijede nakon toga. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
uvijek se ovdje nađe nekaj novoga i lijepoga
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
jedna brza jutarnja
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
ponovo noviteti, dobro je imati takvu šogoricu, predivno draga, ostalo u pp |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga Camellia, necu se puno opravdavati na propustu za tvoj rođendan, jer sad vec debelo kasnim, ali zelim ti od
![]() ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Oprosti, kasnim, ali od srca ti želim sve najbolje što se poželjeti može!
Sretan rođendan! ![]() (zgodni noviteti!) |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Pokloni od belice |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() I ovo je poklon od trave |
|
![]() |
|
![]() Poklon od trave |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon
makk Ksan Andina anabistrica enrikova nona 11111 Svima hvala što posjećujete ove stranice,hvala na rođendanskim čestitkama,a tebi e.n.čestitam na unučici.sVima vam šaljem puno ![]() ![]() ![]() Pošto sam ovaj vikend opet bila na jugu,moram mahnuti posebno našoj dragoj Nataliji.Druženje s njom je uvijek dragocjeno i lijepo,a vratila sam se opet punih vrećica.Hvala ti draga na poklonima. ![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
lipo sve i prilipoooo.....aster je krasannnnn....kaktusi divni i baš lipo označeni po imenima na teglama..mmmmm
E.Nona od srca čestitam za novi život u tvojoj obitelji ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
sa malim zakašnjenjem čestitam ti rođendan , jučer se meni rodila unučica
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sad vidim da si proslavila rođendan pa ti želim puno sreće i pregršt cvijeća da te veseli i krasi vrt i život.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Eto, i ja stigoh na vrijeme da ti poželim sve najbolje za rođendan! Još dugo nam budi zdrava i sretna, a okućnica nek ti uvijek bude cvjetna!
(Ha, što mi ide rima! ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 202203204205206 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |