Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 206207208209210 251> |
Korisnik | ||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala Free samo još nešto -sunčana strana ili polu sjena'?Ako je sunčana onda ću ga posaditi na ulazu i to će biti baš lijepo ...jedva čekam
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Šta zimski jasmin ? Kako ja ne znam za to ? Pa još žuto cvate !!! O moj bože, koliko ja još moram učiti ???
A hibi ti je fenomenalan, isplatilo ti se čekati ga, mogu misliti kako si skakutala oko njega kad se cvijet otvorio ![]() |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Blue sky, moj je posađen na istočnoj strani kuće uz zid, ima sunca do podneva i gotovo ! A vjerujem da bi mu odgovarao svaki položaj !!
Glikica, pa neznam kam si gledala a ni naša šetnja nije bila kako treba jer si stalno govorila, neću, neću, neću !! 2 sata je ipak malo premalo vremena da upoznaš moj vrt, da čuješ priću o kamenu odakle je koji došao, o biljčici čija je !! Nije čudo kaj zimski jasmin nije došao na red, jer nisi ni vidjela odojak kaj sam spremila, jer si jurila doma !! Kak si se ti ubila u kuminoj sarmi nak smo se ja i mali kaktus sa muževima ubile u odojku !! A kuminu sarmu si mogla ponjeti za doma, a auto ti ionako ima svjetla, pa neznam zakaj si se bojala noći na međimurskoj cesti ! A, hibić, pa moglo se i očekivati ![]() ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
imaš bijeli sobni zvončić u vrtu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Samo kratko BRAVO MAJSTORICE
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Mari, isto takav plavi mi je prezimio vani i malom kaktusu , a kaj bijeli nemože ??
![]() Aralia, zahvaljujem na posjetu !! ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Draga Free, na proljeće ti dolazim na cijeli dan i ništa neću previdjeti
![]() A zimski jasmin mi je već jedna naša cura ponudila, tako da je to riješeno. Pzdrav tebi i budi vrijedna, očekuju se nove slikice. Koji dio dvorišta sada seliš ? |
||
|
||
![]() |
||
|
Za sada razmišljam kako da cijeli vrt, po mogučnosti s kućom preselim ili u Istru ili na Krk !!
![]() ![]() ![]() A pošto to neće biti moguće do proljeća, Glikice, s veseljem te očekujem na proljeće u svom vrtu!! |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Bok ljudi !! Ja sam se trebala zvati Lola ali sam postala Lili (jel nekome to logično, lila cvijeće, boja li-la) !! Pokušali su me ubiti izbacivši se u kukuruz po najvećem pljusku, došla sam na benzinsku pumpu da se malkice osušim i možda nekaj gricnem od dobrih ljudi, ali . . . . . gazdarica me 10 puta bacila natrag u kukuruz, skakala sam tako mokra i slaba po velikom parkingu i jedva izbjegavala stotine velikih kotaća na nekim ludim limenim kutijama !! Neko ubavo plavo djevojče me donijelo k sebi, al kak ima krvavo pseto, prespavala sam u jednom podrumu kraj tople peći i fino papala !! Al neka luda baba me stalno budila, pokrivala, mazila, dragala ..... i ja sam ostala !! Neki čovjek u toj kući je rekao: pa NEK ostane al nesmije gore !! Al ona baba dok on ode van, nosi me gore, igra se samnom, baca mi neke plišane igračkice, kuglice . . . a ja veselo skačem za njima jer me ona onda sretna gleda i smije mi se !! Još samo da sredim onu malu lajavicu koja mi neda nigdje mira, bit će to dobar dom !! Al kad nitko ne gleda, ja sam svuda ... ![]() Uploaded with ImageShack.us A kad ja tapšem šapisama po novinama, žena juri samnom van...a vani sve veliko, sve nešto šuška, šššššššš . ...... a ja trmon unutra, i pazim da sam prije nje unutra...tko zna...možda bi me zaboravila vani !!! A ja sam tako malecka ! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Gledajući ovo mače i čitajući popratni tekst , malo po malo krenule suzice....
Preslatko, Free i šašava si i divna ujedno ! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
|
Ajme pa ti si nevjerojatna. Osim što imaš botanički vrt sad pomalo stvaraš i zoološki vrt. Trabaš li još koju životinjicu???
|
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
||
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Haemantus ili slonovo uho ![]() Uploaded with ImageShack.us Dvadesetogodišnji hibić ![]() Uploaded with ImageShack.us Jedan jedini cvjetak je nagrada za 13 mjeseci njege !! ![]() Uploaded with ImageShack.us delosperma od Kiki-ko |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Free, dobra dusica- Kud svi , tud i jos jedna mala slatka mackica. Prekrasna je.
Nikad nemogu posteno pogledati tvoj vrt, slike mi se strasno sporo otvaraju - cijela vjecnost.
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
tek sam sad skuzio da me se spominje. Ma koja te to parcela zanima? :) |
||
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Free, kod tebe je zaista prekrasno!
A zbog cice ti šaljem veeeeeliku slatku ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Lili je prava slatkica, a cvijeće krasno
|
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
bravo za lili
![]() ![]() ![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
|
Carol, a ti dođi i vidi uživo, odma vidiš sve !! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Dado, lijepi pozdrav !! Ma ja samo sanjam, kaj bi bilo kad bi bilo !! A parcela, pa imaš i više i niže od tebe, al su vjerojatno paprene !! ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 206207208209210 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |