Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 131> |
Korisnik | ||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
free...krasan je
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Ma ,izgleda za sve nam treba hemija.Nije samo za hibije ![]() |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
|
Na veliku žalost, u današnje vrijeme bez kemije nema ništa
![]() Ako već moram biljke tretirat insekticidom, onda biram sistematični, jer njega biljke upiju u sebe i potamane nametnike koji ih sišu. Confidor je kako sisematični tako i kontaktno-probavni, pa sam potpuno sigurna da štete neće biti. Ja ispred kuće imam zapuštenu borovu šumu gdje je vunasta uš starosjedioc
![]() ![]() ![]() Svaku biljku, svaku reznicu koju nekome od srca poklonim, uvijek moram biti sigurna da neću poklonit i poneku napast
|
||
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
bebi..hvala ti, morat ću si kupiti confidor, da mi bude odmah pri ruci
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ti znaš kakve si mi reznice poslala s već formiranim kalusima, ja sam ih posadila u acidnu zemlju, bili su pod vrećicom i vani, kad su razvili listiće pomalo sam dizala vrećicu, no i vraćala ju jer sam vidjela da im ta mikroklima baš odgovara. Tek kasnije vrećicu sam makla i bili su na suncu i svijetloj sjeni, a sad unutra, pored stalene stijene. Dobiju i razrijeđenu prihranu. Mama kaže da je i njen dobar, kod nje ima još bolje zimske uvijete nego kod mene. Pregledavam redovno i za sad gamadi nema. Nisam ni sa čim tretirala.
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Bebolina....krasni su ti i reznice su lijepo napredovale. Onaj tvoj-moj
![]() |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Joj i meni je ovaj žuti jako jako lijep!Baš ima jarku i čistu boju.
Bebolina i na jednom mom hibiskusu bile su uši ali ja nisam prskala ničim prije unošenja :( Morala sam to obaviti poslije unošenja,iznijela sve ponovo na balkon pa sam ih naprskala actarom.Uveče sam ih unijela nazad.Ušiju više nema.. Solarwind,možeš kontrolisati rast hibija, orezuješ ga ako nečeš da ti bude ogroman..Ionako oni ne rastu ogromni :D |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
SolarWindKiss ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 100 |
|
Kamelia koliki naraste ovaj zuti hibiskus? Jer voljela bih da imam jos jednoga ali ako puno naraste, bojim se da necu imati gdje da ga uguram!
![]() Osim njega imam i ovaj crveni kao sto je kod beboline, a on mi je vec povelik i ima mu godina...mada je meni ovaj zuti nesto drazi... |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Curke, hibići su vam Neznam vi ali, ja sam sve svoje hibiće unijela u kuću. Baš bi volila da nastave gdje su stali, a uvijeta za nastavak imaju i u kući. Nije im pretoplo a sunca i svjetla imaju koliko god žele. Neki su se pobunili, ima nešto žutog lista, no to je samo na onim koji su tretirani hormonom.
Sve sam ih prije unošenja u kuću našpricala i zalila confidorom, jer sam primjetila neke sitne bube po njima...
Ovome je još dok je bio vani vjetar malo oštetio neke listove, ali ima ih ohoohoooo, ništa mu to ne smeta.....baš je krasan
|
||
![]() |
||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
SolarWindKiss ja imam takav hibiskus, ali mi čahurica odpadne tako da je jednostavnije razmnožiti reznicom.
![]() |
||
![]() |
||
SolarWindKiss ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 100 |
|
![]() |
||
miramadan ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
|
Pozdrav, novi sam clan na forumu, zeljela bih znat gdje mogu nabavit hibiskus- hibiscusrosa sinensis ili bilo koji crveni hibiskus? Unaprijed se zahvaljujem
|
||
![]() |
||
|
Jao sto ovaj alisin ima i neobicnu boju i neobicne baršunaste latice [IMG]smileys/emot120.gif" align="middle" />
Zanima me da li neko ima hibiskus kao sto je ovaj zuti kod mene? Da mi kaze, koliko moze da naraste? I jos bih pitala da li se ovaj hibiskus moze razmnozavati sjemenom? Jer primijetila sam da se formirala mala cahurica na mjestu gdje je otpala kruna cvijeta... |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |