Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamelija stvarno radim punom parom.Dugo nisam mogla zbog suhe zemlje pa se sad puno toga nakupilo.
Anastazija slike stižu.Nisam te zaboravila.Poslala sam ti i poruke,ali otišle drugoj Anastaziji.Ti i belica dolazite u paketu. moon hvala ti na šetnji i dođi opet. Carol vidjela si da sam bila spremna,bar se nadam . anabistrica, Retriver Sara i Carol toliko ste me nahvalile da sam danas hodala po gruntu sva ponosna.Drago mi je da vam se svidjelo kod mene.Da ste došle danas bilo bi još ljepše jer sam skoro sve započeto završila,osim kamenjara.Kamenjar je veći zahvat pa moram upregnuti i muške pomagače.Dođite opet jer me uvijek veseli susret sa cvjetnim prijateljicama. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Vidim da je palo druženje na bregu a RS to je toliko slikovito opisala da mi se čini da sam bila tamo ali valjda ću i tu ljepotu jedno kad me put donese vidjeti uživo, pusa draga i uživaj u svojoj ljepoti
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Sinoc sam bila tolko umorna, pa se eto tek sad javljam i jos jednom zahvaljujem na predivnom druzenju u ugodnom ambijentu. O gostoprimstvu nebi vise govorila draga Camellia, sve je bilo savrseno,a to da i sada jedva stojim na nogama, mogu zahvaliti samo tebi, jer posaditi sve biljcice koje sam donesla od tebe je potrajalo sve do mraka.
Dobar dio sam i zaboravila nazive, pa budes morala doci na breg radi identifikacije
![]() ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I ja sam danas sadila, ali sam prvo uslikala svoj dio poklona od Camellie da vidite kolko sam posla imala. Zaboravila sam reći, porinula sam nos i u plastenik da vidim kak to izgleda i kaj je unutra, a kad tamo, lijepa salatica raste, ima već i glavica za potrošit. Ima i luka i poriluka. Baš sam se iznenadila, plastenik izgleda veći iznutra nego izvana, ko stari mini moris.A u vrtu ima Camellia još uvijek povrća, između ostalog, mahuna i to ljubičastih visokih i žutih niskih. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Draga Camelija ja ti živim neograničena vremenom i zato za čestitke uvjek sam u debelom zakašnjenju ali a sa zakašnjenjem želim ti u životu sve najbolje-zdrava i vesela bila
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
puno novih si posadila
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
tu sam...šetam se i šetam.....uživam kod tebe
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
aralija ja se nadam da ćeš i ti jednom doći u moj vrt,bilo bi mi posebno drago.
Carol i ja sam sadila cijeli dan,protegnulo se i na vikend.Kamenjar je konačno gotov.Prvom prilikom dolazim na identifikaciju. anabistrica opet si me nahvalila.Nadam se da će ti se sve biljke primiti i lijepo rasti. blue sky hvala ti na šetnji i lijepoj čestitci.Dođi mi opet. Mary5510 bila sam vrijedna i već nekoliko dana samo presađujem i sadim,nadam se da će ti se ovo novo svidjeti. moon šaljem ti pozdrave i dođi opet. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Poklon od anabistrice |
|
![]() |
|
![]() Poklon od Carol |
|
![]() |
|
Ne znam zašto su mi slike uvijek velike,a namjestila sam svaku na 640x480.
|
|
![]() |
|
![]() Poklon od Retriver Sare |
|
![]() |
|
![]() Pokloni od Natalije |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
tu sam... da nebi pomislila da me nema
![]() Krasni su darovi ![]() Pusa ! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
i meneee ste zaboravile
![]() čekam slikiceee da ne zaboravim...ja debelo kasnim, ali kažu da za lijepe želje nikad nije kasno, stoga draga camelia, od srca ti želim sretan rođendan i puno lijepih cvijećki ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
"Kamenjar je konačno gotov" Drago mi je da si taj dio zgotovila (znaci da su snagatori pomagali). Carol i ja sam sadila cijeli dan,protegnulo se i na vikend U stvari, ne zalim se,dobro je dok se ima kaj saditi, a vikendi su mi nepoznanica. ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasni pokloni Camellia
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
predivno,zaista se vidi da su vrijedne rukice,samo tako i velika ljubav prema biljkicama može ovo sve imat i napravit,moje iskreno divljenje
![]() |
|
![]() |
|
belica hvala ti na šetnji,samo ti dođi opet,ti si moj poseban gost.
kontessa hvala ti za lijepe želje i nismo te zaboravile,nekoliko puta smo te spomenule.Nadam se da ćeš i ti doći. Carol našim slatkim mukama nikad kraja.Sad kad sam povećala kamenjar,fali mi opet onih sitnih.Moram u potragu. maris40 draga nemam vremena niti za slike jer su najavili ovaj vikend ružno vrijeme pa hoću sve završiti prije. sarajka hvala ti na lijepim riječima i svim komplimentima,trudit ću se da tako i ostane. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |