Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Uređenje i planiranje vrta
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šta posadit ?
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šta posadit ?

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 19:23
hvala ti ante na savjetu...i ja razmisljam o divljoj lozi ili pasiflori,posto pasifloru vec imam ...prioritet mi je hlad ,a ruza penjacica ne bi mogla napravit veliki hlad a bugica polako raste tako da i ona otpada
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ante3009 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 838
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante3009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 18:38
U ovaj kantun na zadnje dvije slike nešto penjajuće (bugenvilija ili možda neka ruža penjačica). Ako ti je prioritet da dobiješ sjenu na terasi onda napravite nekakvu konstrukciju nad terasom i posadi divlju lozu koja će ti za dvije do tri godine praviti hlad od proljeća pa do jeseni a pogled na kaktuse nećeš izgubiti jer se divlja loza da lako navoditi po konstrukciji i neće rasti na mjestu na kojem ti ne želiš.
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 17:41
ovako,pošto po ljeti nemam gdje sjest vani suncobrani i tende ne pomažu a svuda okolo beton,danas mi je muz izbušio rupe u betonu,kolko je to kamen dopusto...sad je pitanje šta posadit..htjela bi da mi kaktus garten ne sakrije se ,stavit cu slike a vi mi pomozite sa savjetom
ovdje nemam pojma sta da posadim

ovo je uz kucu,tu bi mogla pasifloru posadit

tu se bolje vidi

i evo ovdje gdje se vidi obadvije rupice koje čekaju sta da u njih posadim

pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.