Šta posadit ? |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala ti ante na savjetu...i ja razmisljam o divljoj lozi ili pasiflori,posto pasifloru vec imam ...prioritet mi je hlad ,a ruza penjacica ne bi mogla napravit veliki hlad a bugica polako raste tako da i ona otpada
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
U ovaj kantun na zadnje dvije slike nešto penjajuće (bugenvilija ili možda neka ruža penjačica). Ako ti je prioritet da dobiješ sjenu na terasi onda napravite nekakvu konstrukciju nad terasom i posadi divlju lozu koja će ti za dvije do tri godine praviti hlad od proljeća pa do jeseni a pogled na kaktuse nećeš izgubiti jer se divlja loza da lako navoditi po konstrukciji i neće rasti na mjestu na kojem ti ne želiš.
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ovako,pošto po ljeti nemam gdje sjest vani suncobrani i tende ne pomažu a svuda okolo beton,danas mi je muz izbušio rupe u betonu,kolko je to kamen dopusto...sad je pitanje šta posadit..htjela bi da mi kaktus garten ne sakrije se ,stavit cu slike a vi mi pomozite sa savjetom
ovdje nemam pojma sta da posadim ![]() ![]() ovo je uz kucu,tu bi mogla pasifloru posadit ![]() tu se bolje vidi ![]() i evo ovdje gdje se vidi obadvije rupice koje čekaju sta da u njih posadim ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |