Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 196197198199200 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pupoljci Helleborusa |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Isto,samo druge boje |
|
![]() |
|
![]() Danas posađeno nešto novo,piše samo trajnica |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() I mali kamenjar je uređen |
|
![]() |
|
moom
milica7 Carol Mira K belica natalija Retriver Sara Belina dadinica Svim svojim dragim cvjetnim prijateljicama šaljem puno ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Mmmmm-mmmm!!! Ovo je dvorište za časopis!
Prekrasno uređeno, lijepo poslagane krasne bilje.... sve u svemu - za 10! ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepa prezentacija tvojih sukulenata uvijek u meni izaziva oduševljenje, ma zaista, tko ih ne bi volio
![]() iako žalim za lavandama moram priznati da jako lijepo izgleda ulazni dio, ima još dosta mjesta za nove biljke... alternathere su sve ljepše, ovo je njihovo doba, vole prohladno vrijeme i onda se boje njihovih listića presijavaju raznim nijansama...da samo njih imaš bilo bi i tako predivno ![]() puno posla oko izmjene i dotjerivanja kamenjara, a rezultat toga te sigurno čini vrlo zadovoljnom i ispunjenom....prerasle biljke će uživati na drugim mjestima, a ovo će već do početka ljeta izgledati divno... i na kraju, moram izraziti čestitke za nove trave...predivni primjerci ![]() pozdravček ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
dvorište ti je prekrasno, skladno uređeno i sve baš kako treba
a sukulenti su za pasti u nesvjest ![]() mogu i ja tebi reći čuvaj to blago ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
e sad sam se zaista nagledala tvog grunta, odlično si zbigecala kamenjar, mogu si samo zamisliti koliko si se naradila, ali zato ćeš na proljeće uživati u lijepom pogledu. Trave su jako lijepe draga kao i sve ostalo...
Pala mi je u oči felicija koju si van posadila, mislim da to neće ići kod nas na kontinentu, krepucnut će ti vani, ili ti je to proba pa da vidiš ? |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lijepo
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Pa, zamisli, granicica ti jos cvate, ja sam vec zaboravila kad su moje imale cvijet. Ma sta cvijet, vise nemaju skoro niti lisca. a za Bozic dojdemo na kruske, he,he.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
![]() I za kraj,kod mene procvale jabuke i kruške |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Mahonija |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 196197198199200 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |