VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 43> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Martab, postavili si mi pitanje,evo ti imaš ovo! rhipsalis ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
nema te nema , a onda nas zasipaš krasnim biljkama.. divno draga Belina
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Korijenko,pogledaj svoju kanu! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovako izgleda moje dvorište,evo ti draga Free ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivna žuta kana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
člankovit kaktus-epiphyllum ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Evo i mene do tebe Belinice moja! Došla sam se diviti tvojim cvjetićima!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Belina....krasne cvijeće. Aeonium je divan i u lijepom cvijetnjaku, a lisnati kaktus je divan, prekrasno cvjeta
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ajme,ajme pa jesi li ih to skroz uklonila,ma ti samo radiš,radiš,mogu mislit kakvu ćeš sad divotu stvorit u tom dijelu vrta
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Borovi su jako lijepi i ja ih jako volim ali ih nikad nisam sadila pogotovo ne kraj kuće. Kad narastu postanu veliki problem.....
Sad si dobila lijep prostor a pred nama je zima, vrijeme da napraviš plan gdje i što posaditi ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Belina, prelijepa ti je boja u ovoga kaktusa! ja ti ništa ne zaštićivam! ja se držim one "ako nije pukovnik onda je pokojnik". Šalim se, u mene nema minusa i svo cvijeće mi zimuje vani!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Belina prekrasna ti je kana i Epiphyllum.
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Od svih tvojih krasnih biljkica, mislim da sam našla i najljepšu pacifiku na forumu !! Baš krasno uživa u tvojem vrtiću !! Prelijepa ti je, draga Belina !! ![]() Stavila si slikice dvorišta iza kuće, gdje su bili borovi, al nema sunca, pa to nije to kaj sam molila !! Noćna fotka !! grrr Ja hoću sunčanu ili barem dnevnu !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
Drage posjetiteljice
![]() Free,slika je po kiši,pa je tako mračna. Anđelkad,to je koraljni kaktus -žuti,rhipsalis ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga Belina, dobro korijenko veli, planiranje preko zime, a na proljece realizacija, makar mislim da si ti to vec sve isplanirala i prije nego su borovi nestali.
Da li je ovo vrsta krizanteme ? ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
i mene zanima kak se zove, jer je super...
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Drage cviječarice,hvala na posjeti.
Carol ,Monna- to je pacifica ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |