Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 64> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš je prava beba, ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
To je, pretpostavljam, Čupko poslije kupanja? Bar se moj Miško tako umusi poslije strahote zvane kupanje.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Nije poslije kupanja,uvalio se u krevet mom sinu kad je ovaj otišao u školu,a i on mrzi kupanje.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() PS. A nove slike? |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Divne su slike tvojeg vrta u jesenskim kombinacijama draga Jaca, baš sam guštala jutros gledajući ih ! Micek ti je stvarno prava faca. Moram priznati inače ne volim mačke baš- zakorjeli psetoljubac sam od malena, ali ovaj tvoj micek mi je odličan!
![]() Sjetim te se često ovih dana- svaki put kad pogledam svoju mandevillu na zimovanju- zgurala sam ju u vešeraj i opet izgleda očajno, svo joj lišće otpalo, i sad molim boga da mi ovaj put preživi. A da ja nju ipak spustim dole u dnevni boravak kraj staklene stijene ? kaj ti misliš ? |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
šetala san jutros po tvom vrtu i uživala....ma svugdi san se zaustavila jer je sve lipo....maca je zakon
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Godila mi je ova šetnja, čak sam i baterije uspjela napuniti
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ima kod teba mjesta za drage ljubimce
![]() ![]() slonovo uho im prekrasan cvijet ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
cvijece je super,i kod mene ostici cvatu na sve strane..kolko god cvijece bilo lijepo ja ipak ponavljam ovu sliku..mali slatkis |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kad si ti u pitanju evo nešto |
|
![]() |
|
1111
KSAN MARI KAMENJAR baš te dragi gosti kod mene,svima ![]() |
|
![]() |
|
Belice staviću slike gdje ja držim svoje možda ti pomogne,a i mojima pada lišće samo teraju nove izboje,bijela čak pustila pupove,mislim da bi joj bilo bolje kraj staklene stijene. |
|
![]() |
|
mandevile na zimovanju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Krasne su ti mandevile!To imje prvo zimovanje?A mačak,prasac jedan nije mu loše
|
|
![]() |
|
naravno da ste me zarazile kaktusima,neka sad mi se sviđaju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebice lijepo rastu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina pogledaj,posijani adeniumi
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
I ja sam malo prošetala
![]() |
|
![]() |
|
do danas dva niknula ,bojim se za ostale
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hibiskusi i krumpirko u društvu s fikusima,mislim da su se sprijateljili-Kamelija jesam li pogodila mjesto?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |