InoxCimina kućica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 28> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moš' mislit', pa nisam se valjda posvadila sa pameću! Ma to je milina kada ne morate svaki dan smišljati jelovnik i provesti dosta vremena oko peći. Nakon 43 godine, hvala bogu, dočekala sam da me netko zamijeni. Tako mi je super kada Inox kuha da mu ne zamjeram niti pošpricane pločice, niti masku za ronjenje koju nosi u stanu na trećem katu ![]() ![]() Retriver Sara, hvala ti što si (jedino ti) prepoznala da je unuk pljunuta baka ![]() Bio je on dobar pazitelj djece i dok su naša djeca bila mala. Posebno je imao posla jedno ljeto sa našim sinom koji je bio mali i nije bio plivač, ali je sa narukvicama stalno skakao u duboko i plivao. Međutim, mali nije shvaćao da će potonuti ako nema narukvice pa se dogodilo da je jednom skočio u duboku vodu bez narukvica!!! Zbog tog događaja bili smo stalno na oprezu da se to ne ponovi pa je Inox instinktivno lovio svako manje dijete koje bi protrčalo kraj njega u namjeri da skoči u vodu. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Nekima su ove vrućine nesnošljive, a ja pak uživam. Ipak, pod ovakvim improviziranim pomagalom ovih je dana na našem gruntu jedno od najpoželjnijih mjesta. Kako Cimi, iz meni nepoznatih razloga, nije htjela pozirati, a ja morao fotkati, slika je bez aktera.
Dobro došlo osvježenje… …pogled kroz vodenu zavjesu… …i još jedno dobro došlo osvježenje pa tko kaže da se neda živjet po ovakvoj vrućini |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Vrtnim patuljcima je očito jasno da trenutno nisu u žiži našeg interesa, a za važniju osobu našeg interesa imaju puno razumijevanja pa se ne bune.
Naši "patuljci" nekad i sad ...naša kćer nekad i naš unuk sad. Ovako sam mu nekad davno (nešto više od mjesec dana po nesretnom događaju kojega je Cimi opisala u temi sa sjećanjima) gledao i nacrtao mamu… ![]() …a sad sam objektivom ovako gledao njega. |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Boze mili, kako je sladak,pozira kao veliki....mogu samo zamisliti koliko ga volite....penica mala
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
cimi prodajete li možda dedeka,ili možda u zamjenu.baš bi mi jedan takav trebao,koji voli raditi i sve zna
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Nisam dugo bila na forumu pa tek sada vidim da smo u dvorištu imali goste - koje lijepo pozdravljam.
Ajama, dedeka nebi prodala niti za kakvu cijenu, ali o lizingu bi se moglo razgovarati... ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
uživajte.uživajte i ja sam sretna kad vidim sretne ljude oko mene,mala pusica za malenog a bakici i dedeku pozdravčić
|
|
![]() |
|
U našoj se blizini nisu događala mala djeca, a već se i teško prisjetiti kad su naši bili mali pa zato sada bakica i dedek zaista uživaju. Potpuno smo (dušom i tijelom) u toj priči koja je počela sa rođenjem malenog. Taj maleni „razlog“ kojeg smo željno očekivali je razlog što nas nema na CiFu, a rijetko idemo i u „kućicu“. Hvala ti na dolasku u naše dvorište i pozdravčićima, a tvoju pusicu smo već utrpali u bezbroj onih koje redovno dobiva od nas. On se, naravno, zahvaljuje. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš sam se pitala gdje ste, lijep pozdrav.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Ovo je zasigurno najbolji razlog izbivanja a i veselja -uživajte dok možete
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Davno nisam bila vaš gost.
Raduje me vaš "mali patuljak", koji je prelijepa bebica i vaša velika srećica. Svi se nekako nadamo da ćemo doživjeti te prelijepe osjećaje kao bake i djedovi ili none i nonići. Lijepo se vratiti k vama. Nadam se da ćete i nas ukomponirati u vaš svakodnevni život jer sa vama je ljepše, duhovnije.... ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Hajde, utrpajte među ostale pusicu od još jedne bake.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Pridružujem se ovom moru pusa pa evo i nekoliko od mene. Presladak je i razumljivo je da se manje družite s nama. Uživajte u društvu malog anđeleka!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prošetah vašim rajom od prve do ove (neću reći zadnje, jer znam da nije zadnja) stranice, prekrasna priča, slike...prosto izvire neka toplina, čovjek se osjeća kao da je s vama u svemu tome.....šta reći...sve pohvale, svaka čast! ![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
...a da i ja odem malo na taj CiF o kojem pričaju baka i dida? ...ti vrapca, kak se logirat na taj CiF ? ...opa, izgleda uspjelo je! ...wow,tu sam i fala svima koji ste mi poslali puse i pozdrave! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo još jedne puse za ove lijepe okice
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ajme, prekrasan je i već je pravi komad ! Baš si me nasmijal sa komentarima, super si. Šaljem puno pusa bebaču, ali i Cimi i tebi ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ajme koliki dečko i kako krasan
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
To je već pravi momčić i brzo će učiti baku i djeda novotarijama ove tehnike.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Divno malo stvorenje! Jedva čekam proljeće pa da vidim kako će s didom po vikendici švrljati
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |