Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 208209210211212 251> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ups,nisam ju odmah primijetila |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Jeste za malo moje salatice ??
![]() Moja Lili je zadužena za redovito češljanje ove ljepotice !! Uploaded with ImageShack.us ![]() Mirin skapindus se je lijepo ukrasio šarama ali i veličinom !! Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Da nebude sve zeleno. ima i malo mimoza salate !!
![]() Dvadesetogodišnjak uvijek najljepše cvate kada ga unesem !! Sliku samo kvare požutjeli listovi !! Nije ih lako poskidati jer iako žuti još se dosta čvrsto drže za grane ! Uploaded with ImageShack.us ![]() E sad, dal je dosta uranio ili će procvasti baš na vrijeme za Božić !! Radijator u zimskom vrtu je još uvijek zatvoren jer sunce dosta ugrije preko stakla !! Uploaded with ImageShack.us ![]() Njega sam unijela al nije zaboravio kaj je radio prošle jeseni ! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
jako fina salatica !!!! Kako ti je hibi lijep
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Korjenko, tek sad kad sam ga unjela, okitio se cvijetovima, Još da se lišće ovako ne žuti ! Al baš me sa ovim žutim listićima asocirao na mimoza salatu !! A i malo koji hibi star 20 godina je ovako lijep !! Pozdravčić
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
He,he,he,lijepa salatica raste u zimskom vrteku
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno kao i uvijek
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Prvi cvijetić zimskog jasmina !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Pravi zagrljaj cvjetnih prijateljica !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Moja proljetna mimozica na sunčanju, hvala zadnje tople zrake sunčeka !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us I jaglaci procvijetali !! Al jogrovan sigurno . . . neće ! ![]() Uploaded with ImageShack.us I rododendron zametnuo puno pupoljaka !! |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
da ti bar uspije mimoza, želim ti od svega srca
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Je Mari, pacifika je, i to čija bi druga nego Lantanina !!!
![]() A mimozi i ja držim fige, s tim više kaj sada znam ono kaj prije nisam znala !! Nesmije zimi u zimski vrt na toplo, jako joj smeta suhi zrak, odgovara joj svjetlo-prohladnije mjesto !! Hvala ti na posjeti, Mari, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
drazana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 51 |
...
![]() ![]() |
|
Svi cvjetovi buducnosti su u sjemenu sadasnjosti
|
|
![]() |
|
Draga lako je za odmoriti dušu, al kak odmoriti ruke od zalijevanja !! Opet sam kak Glikica veli, kao hrčak nakupila, skoro..pa 500 teglica !! Mislim da ću početi prodavati cvijeće !! Čak mi je i kćer predložila da se bacim u prodaju, a ideja nije za odbaciti, pogotovo u ova teška vremena !! Al ...kak da se odvojim od mojih teglica ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
E sad sam stvarno iznenađena!500 teglica???Pa to je trebalo posaditi!A zaliti i njegovati!Ostala sam bez teksta.Ja sam sebi zacrtala da ne smijem preći 150,samo sukulenata,ono kućno neću računati.Obzirom da sam blizu,ne znam kako ću sama sebe spriječiti.Svakako ti je za pohvalu zimski vrt.On je san svih nas i nadam se da će ti sve biljke u proljeće biti lijepe i zdrave.Onaj dio sa travama i hostama ti je prekrasan,baš po mome ukusu.
![]() |
|
![]() |
|
Camellia, 500...pomalo..jedna po jedna !! I još se na kraju zapitaš...pa kako toliko !! Možda je moja greška kaj si nisam nikaj zacrtala, gdje trebam stati !! A kako ćeš ti stati ? .......Nikako !! Jer nećeš moći, pa ni ne pokušavaj !
Sve biljčice (ok, nekaj neće ![]() Dio sa hostama i travama sada nebi bio po ničijem ukusu, hoste spavaju pa se bojim da opet ne nakrcam ovaj dio !! Travice popravljaju situaciju! Ajme, koja je ura !! Kaj danas neću ni oka sklopiti !! |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Free,
Ja se ustala kada si ti legla ![]() Šetam tvojim vrtom i umorih se,ali ljepote zasađene u svakom kuktu ![]() ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
definitivno ti ćeš zavšiti u trgovini
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Procvjetala mi 2 božićna kaktusa, a skoro će i treći !!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
drazana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 51 |
Jos nisam vidjela da se razvije tako veliki cvijet.....prekrasan je (na prvoj slicici)
|
|
Svi cvjetovi buducnosti su u sjemenu sadasnjosti
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kod tebe je sve nekak uranilo sa cvjetanjem, do Božića je više od mjesec dana
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 208209210211212 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |