Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kalanhoe pinnata |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Mislim da je ovo Sedum nussbaumerianum Ispravite me znalci ako nije. |
|
![]() |
|
![]() senecio |
|
![]() |
|
![]() Još jedna grupna |
|
![]() |
|
![]() Senecio mandraliscae,mislim |
|
![]() |
|
![]() Crassula orbicularis |
|
![]() |
|
![]() Haworthia reinwardtii |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Kakav lijep današnji dan a za kraj pogled na tvoje predivne biljčice
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Stani malo sa novitetima, ne bude ti dosta 24 sata da to sve uspiješ zaliti ![]() Ovu Haworthiu prvi put vidim. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
a to je ta haworthia za koju si mi pricala!! zbilja je krasna:) kao i sve ostalo |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Nadivila se tvojoj oazi,
![]() ![]() noviteti su ti prekrasni
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ti si neuhvatljiva,dva dana ne dođem k tebi ono novitada kao da me nema misecima!Jel ti to planiraš napraviti rasadnik? Izgleda da je seoba bilja iz rasadnika na tvoj breg!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pak si poharala dućane ko tornado
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Eh draga moja samo ti haraj ko tornado kak ti kaže Anabistrica
![]() Krasni su noviteti ! Mi smo jučer kumove imali na ručku, pa kažem ja Saši- ma idemo u Plodine po meso ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Pa i nije neka kvaliteta mesa u Plodinama ali ona druga e to je druga priča koja je jako dobro poznata, vidim svima. |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Krasni noviteti!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasni sukulenti, posebno Haworthia reinwardtii
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
maris40 noviteti su krasni,a dio je sa kave od kikach.Obožavam cvjetna druženja s kavom usput.
Anastazija Haworthia je iz Plodina i poslije sam vidjela da su one prve nestale,znači da se svima svidjela. Fiki vidim da se i tebi sviđa ova Haworthia,pa tko je ne bi kupio ovaku lijepu. kikach tebe jedna čeka,uspjela sam je uzeti odmah. Belina hvala na šetnji i dođi mi opet,valjda će biti nešto novo. aralija seoba se za sad stalno odgađa,nisam više sigurna da li će je uopće biti.Sukulenti su lijepo ušuškani,na proljeće ćemo vidjeti koliko sam u tome uspjela.Svi veliki se lijepo drže,a oni mali i ne baš . anđelkad ma ne bi ja rasadnik,ali sigurno bi jedan lijep ,mali staklenik samo za sukulente. anabistrica nisam to poharala odjednom,nego skupljam pa ih slikam odjednom.Obilazim ih redovno i pazim. belica kod mene je bila pošiljka u Plodinama kao naručena za nas,izbor savršen.Meso i ostalo sve manje gledam,odmah se zaustavim na cvijeću i naravno zaboravim što sam došla kupiti. dadinica i mene su noviteti osvojili,posebno sam vesela kad dođe pošiljka iz Nizozemske jer uvijek ima nešto što je kod nas rijetko u prodaji,a i cijene su O.K. Lantana hvala na šetnji,a ova Haworthia je očito pun pogodak. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |