Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 188189190191192 319> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga evo za tebe jedna ranojutarnja
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Volim kad netko zna dobro iskoristiti stare stvari, a pogotovo kad to dobro izgleda. Jako dobra ideja.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Evo još jedna koja će se utopiti u sukulentima, samo naprijed,
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() Ti si onda još i dobra. Kod mene se sada po zimi niti jedan prozor ne može otvoriti (samo na kip). |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
11111
![]() Retriver Sara ![]() moon ![]() ljiljus ![]() mali kaktus ![]() anabistrica tegle upravo ovih dana ukrašavam,čipka je ostatak od zavjesa i samo sam je naljepila na sive,znaš da je bež i bijela moja boja ![]() Mari5510 to je Lavanda dentata,piše da neće preživjeti naše velike zime,ali imam i francusku i španjolsku gdje je pisalo isto pa su kod mene već 3-4 godine i neoštećene. ![]() belica ![]() kontesaa stalaže su već dugo dvije,ali moram ti šapnuti da se i prozori neki ne mogu otvoriti jer su ljubimci naslagani. ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
lijepe novitete imaš Camelia
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
virnem na breg i ostavim dio sebe za tebe
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
divno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ja ti neću komentirati sukulente, nego sam primjetila da imaš čipkaste teglice. Jako su ti zgodne. Otkud ti to, nisi valjda još i heklala pokraj tolikog posla u vrtu.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasni noviteti,pa da i ja pohvalim lijepu hawortiu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Bravo za novitete, prekrasni su!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nove biljke su divne, obožavam sukulente tako da ništa ne mogu izdvojiti kao najljepše, svi su prekrasni
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Hawortia je fantastična
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
prekrasno....vidim da svi slično dišemo
![]() (ja san moju haworthiu podjelila u nekoliko djelova) |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
maris40 noviteti su krasni,a dio je sa kave od kikach.Obožavam cvjetna druženja s kavom usput.
Anastazija Haworthia je iz Plodina i poslije sam vidjela da su one prve nestale,znači da se svima svidjela. Fiki vidim da se i tebi sviđa ova Haworthia,pa tko je ne bi kupio ovaku lijepu. kikach tebe jedna čeka,uspjela sam je uzeti odmah. Belina hvala na šetnji i dođi mi opet,valjda će biti nešto novo. aralija seoba se za sad stalno odgađa,nisam više sigurna da li će je uopće biti.Sukulenti su lijepo ušuškani,na proljeće ćemo vidjeti koliko sam u tome uspjela.Svi veliki se lijepo drže,a oni mali i ne baš . anđelkad ma ne bi ja rasadnik,ali sigurno bi jedan lijep ,mali staklenik samo za sukulente. anabistrica nisam to poharala odjednom,nego skupljam pa ih slikam odjednom.Obilazim ih redovno i pazim. belica kod mene je bila pošiljka u Plodinama kao naručena za nas,izbor savršen.Meso i ostalo sve manje gledam,odmah se zaustavim na cvijeću i naravno zaboravim što sam došla kupiti. dadinica i mene su noviteti osvojili,posebno sam vesela kad dođe pošiljka iz Nizozemske jer uvijek ima nešto što je kod nas rijetko u prodaji,a i cijene su O.K. Lantana hvala na šetnji,a ova Haworthia je očito pun pogodak. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasni sukulenti, posebno Haworthia reinwardtii
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Krasni noviteti!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Pa i nije neka kvaliteta mesa u Plodinama ali ona druga e to je druga priča koja je jako dobro poznata, vidim svima. |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Eh draga moja samo ti haraj ko tornado kak ti kaže Anabistrica
![]() Krasni su noviteti ! Mi smo jučer kumove imali na ručku, pa kažem ja Saši- ma idemo u Plodine po meso ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Pak si poharala dućane ko tornado
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 188189190191192 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |