Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 319> |
Korisnik | |
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno....vidim da svi slično dišemo
![]() (ja san moju haworthiu podjelila u nekoliko djelova) |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Hawortia je fantastična
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nove biljke su divne, obožavam sukulente tako da ništa ne mogu izdvojiti kao najljepše, svi su prekrasni
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Bravo za novitete, prekrasni su!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasni noviteti,pa da i ja pohvalim lijepu hawortiu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ja ti neću komentirati sukulente, nego sam primjetila da imaš čipkaste teglice. Jako su ti zgodne. Otkud ti to, nisi valjda još i heklala pokraj tolikog posla u vrtu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
divno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
virnem na breg i ostavim dio sebe za tebe
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
lijepe novitete imaš Camelia
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
11111
![]() Retriver Sara ![]() moon ![]() ljiljus ![]() mali kaktus ![]() anabistrica tegle upravo ovih dana ukrašavam,čipka je ostatak od zavjesa i samo sam je naljepila na sive,znaš da je bež i bijela moja boja ![]() Mari5510 to je Lavanda dentata,piše da neće preživjeti naše velike zime,ali imam i francusku i španjolsku gdje je pisalo isto pa su kod mene već 3-4 godine i neoštećene. ![]() belica ![]() kontesaa stalaže su već dugo dvije,ali moram ti šapnuti da se i prozori neki ne mogu otvoriti jer su ljubimci naslagani. ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() Ti si onda još i dobra. Kod mene se sada po zimi niti jedan prozor ne može otvoriti (samo na kip). |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Evo još jedna koja će se utopiti u sukulentima, samo naprijed,
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Volim kad netko zna dobro iskoristiti stare stvari, a pogotovo kad to dobro izgleda. Jako dobra ideja.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Draga evo za tebe jedna ranojutarnja
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Camellia, samo neko bez duše imao bi primjedbe na ovo tvoje cvijetno kraljevstvo.No, takvi ovjde ne zalaze. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Anastazija sad će mi za pranje prozora trebati još više vremene,dok sve poskidam i vratim na mjesto.
Glikica moraš priznati da se sukulenti lako uvuku pod kožu. anabistrica to je s teglicama tek početak,nastavljam idući tjedan i drago mi je da ti se sviđaju ove prve. belice ti me uvijek nasmiješ svojim komentarima i puuuno ti hvala na tome. Retriver Sara,hvala ti draga na šetnji i dođi mi opet. radoja956 sad sam stvarno ostala bez teksta,što je za mene teško reći.Puno ti hvala na zaista dirljivom komentaru i želim da ti šetnja mojim vrtom uvijek bude jednako lijepa kao i danas.Vjeruj mi,ja ću se još više potruditi da tako i ostane. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Procvao mi Helleborus |
|
![]() |
|
![]() I još jedan |
|
![]() |
|
![]() Ovaj inače cvjeta u proljeće,ali ga je ovo vrijeme prevarilo |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |