Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Camellia, ti sada gledaj moje kaktuse, a kada moji odcvatu, ja ću dolaziti gledati tvoje !! Ti si valjda svoje bolje centrirala sa cvatnjom, pa će tvoji u pravo vrijeme procvijetati, za Božić ! Drago mi je što si svratila !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Jako mi je lijepo, draga sarajka, vidjeti te u mome vrteku, drago mi je što si uživala u šetnjici !! A kavica, ja i hibiji ? Ja popijem kavu, na talog dolijem vode i zalijem hibije !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da draga, moj božičnjak ima svilene latice !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Tvoj božićnjak ima svilene latice ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
lijepe su ti i zelene i cvijetne biljkice,uživala sam u šetnji,ali mi nije jasno za kavicu dali hibije zalijevaš sa ostatkom kave ili ne
![]() |
|
![]() |
|
drazana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 51 |
Listam svakodnevno tvoje slicice, zapisujem, crtam, planiram...ali se najvise zadrzim na ovom LILA cvetku.....tako bih ga rado imala na svom prozoru
![]() |
|
Svi cvjetovi buducnosti su u sjemenu sadasnjosti
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kakktusi su za 5.Kod mene još ništa,ali nije važno,razveselio me pogled na tvoje.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje na vašoj posjeti, dolazi period kada ćemo sve više šetati našim vrtičima i nakon naših šetnjica ćemo na kraju imati opet čiste ručice !! Zato su mi jako drage virtualne šetnjice, za razliku od šetnjica uživo ! Iako svaka vrsta šetnje ima svoju čar ! Hvala vam na lijepim riječima, baš ste me obradovale !! Lijepe pozdrave uzvaračam svima !!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Free ovo je predivno! |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sve kao i uvijek lijepo izgleda, prelijepi su cvjetovi božićnjaka |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
predivni kaktusi
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Da i kod tebe je Božić uranio malo
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kod tebe je sve nekak uranilo sa cvjetanjem, do Božića je više od mjesec dana
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
drazana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 51 |
Jos nisam vidjela da se razvije tako veliki cvijet.....prekrasan je (na prvoj slicici)
|
|
Svi cvjetovi buducnosti su u sjemenu sadasnjosti
|
|
![]() |
|
Procvjetala mi 2 božićna kaktusa, a skoro će i treći !!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
definitivno ti ćeš zavšiti u trgovini
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Free,
Ja se ustala kada si ti legla ![]() Šetam tvojim vrtom i umorih se,ali ljepote zasađene u svakom kuktu ![]() ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Camellia, 500...pomalo..jedna po jedna !! I još se na kraju zapitaš...pa kako toliko !! Možda je moja greška kaj si nisam nikaj zacrtala, gdje trebam stati !! A kako ćeš ti stati ? .......Nikako !! Jer nećeš moći, pa ni ne pokušavaj !
Sve biljčice (ok, nekaj neće ![]() Dio sa hostama i travama sada nebi bio po ničijem ukusu, hoste spavaju pa se bojim da opet ne nakrcam ovaj dio !! Travice popravljaju situaciju! Ajme, koja je ura !! Kaj danas neću ni oka sklopiti !! |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
E sad sam stvarno iznenađena!500 teglica???Pa to je trebalo posaditi!A zaliti i njegovati!Ostala sam bez teksta.Ja sam sebi zacrtala da ne smijem preći 150,samo sukulenata,ono kućno neću računati.Obzirom da sam blizu,ne znam kako ću sama sebe spriječiti.Svakako ti je za pohvalu zimski vrt.On je san svih nas i nadam se da će ti sve biljke u proljeće biti lijepe i zdrave.Onaj dio sa travama i hostama ti je prekrasan,baš po mome ukusu.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |