Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 209210211212213 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2012 u 05:53
Da i kod tebe je Božić uranio malo LOL. neka divni su ti božićnjaci kad procvatu.
belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2012 u 10:21
predivni kaktusiSmile
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2012 u 17:05

Sve kao i uvijek lijepo izgleda, prelijepi su cvjetovi božićnjaka

Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2012 u 19:02
smile120Krasan cvijet kaktus ima, prekrasan vrt imaš, uživala sam u šetnji ¦
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2012 u 20:06
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Procvjetala mi 2 božićna kaktusa, a skoro će i treći !!

Uploaded with ImageShack.us

Free ovo je predivno!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 11:06
Hvala vam drage moje na vašoj posjeti, dolazi period kada ćemo sve više šetati našim vrtičima i nakon naših šetnjica ćemo na kraju imati opet čiste ručice !! Zato su mi jako drage virtualne šetnjice, za razliku od šetnjica uživo ! Iako svaka vrsta šetnje ima svoju čar ! Hvala vam na lijepim riječima, baš ste me obradovale !! Lijepe pozdrave uzvaračam svima !!smile78
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 18:54
Kakktusi su za 5.Kod mene još ništa,ali nije važno,razveselio me pogled na tvoje.
Na vrh
drazana View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 51
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje drazana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 20:34
Listam svakodnevno tvoje slicice, zapisujem, crtam, planiram...ali se najvise zadrzim na ovom LILA cvetku.....tako bih ga rado imala na svom prozoruTongue
Svi cvjetovi buducnosti su u sjemenu sadasnjosti
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 21:02
lijepe su ti i zelene i cvijetne biljkice,uživala sam  u šetnji,ali mi nije jasno za kavicu dali hibije zalijevaš sa  ostatkom kave ili nesmile78
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2012 u 13:05
Tvoj božićnjak ima svilene latice ?
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 16:05
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Tvoj božićnjak ima svilene latice ?

Da draga, moj božičnjak ima svilene latice  !!!Wink

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 16:08
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

lijepe su ti i zelene i cvijetne biljkice,uživala sam  u šetnji,ali mi nije jasno za kavicu dali hibije zalijevaš sa  ostatkom kave ili nesmile78

Jako mi je lijepo, draga sarajka, vidjeti te u mome vrteku, drago mi je što si uživala u šetnjici !!

A kavica, ja i hibiji ?   Ja popijem kavu, na talog dolijem vode i zalijem hibije !!Wink

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 16:19
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Kakktusi su za 5.Kod mene još ništa,ali nije važno,razveselio me pogled na tvoje.

Camellia, ti sada gledaj moje kaktuse, a kada moji odcvatu, ja ću dolaziti gledati tvoje !!  Ti si valjda svoje bolje centrirala sa cvatnjom, pa će tvoji u pravo vrijeme procvijetati, za Božić ! Drago mi je što si svratila !!smile78

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 17:25
Joj draga, da vidiš kako lijepi lila kaktus mi procvao !!! Ti bi se rastopila !!!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 17:30

Ja bi se rastopila na tvoj rascvjetani, a ti se rastopi kada vidiš tvoje koliko su narasli kod mene !!!

d3h2i1zfbpk9bjflm9pm.jpg

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 17:36
Uspjelo ti je Free,bravoClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 17:39
7ni3pi66bfsw7cnwrco.jpg

Miro, evo za tebe moja stabalca, pa ti vidi jel bi išlo u žerdinjeru pred autosalonom !!  Pa ako bi stalo meni u auto išlo bi i tebi u žardinjeru !!!Wink

dtbzjmpqs642vybn3rwj.jpg

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 17:40
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Uspjelo ti je Free,bravoClap

A sada opet ...mučak !!  Mali kaktus Big%20smile   A mučim se cijelo poslijepodne s tim !!!Angryi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 17:41
Pa baš su narasli, onaj erotični posebno !!! Šta im radiš ?
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 17:46
smile86   Volim ih više nego ti, Glikice,(malo i slinim po njima !Wink)  i oni su to skužili, a kaj da ti velim, trebaš i malo i milovati (svakodnevno !!Embarrassed)  i oni rastu naočigled !!! !!! hahahhahahhaahsmile169

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 209210211212213 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.