Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 64> |
Korisnik | ||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nakon dužeg vremea sam ovdje i ono što kaže moja CIF prijateljica "LIPO I GOTOVO" Anđenkad slažem se.
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
![]() |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
E, i ja kažem "lipo i gotovo!"
A Čupka pošalji, joj koji bi tandem bili ta dva mačora!! Svakodnevno bi se takmičili koji će više spavati. ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
Aralija možda bi ovaj moj otvorio apetit na nešto drugo
![]() |
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
DADINICE -samo ti zezaj
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
evo i mene u jutranjim pohodima kao i obično... super ti se cvijeće drži, a morat ću ja tebi poslikat moju mandevillu da vidiš na šta opet liči- dobro ćeš se nasmijati.
![]() Smjestila sam ju u vešeraj na katu, ali bogme ću ju vratiti dole u dnevni da mi raskošno krasi prostoriju ![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
|
pozdrav,eto mene k tebi....maca je prava MACA,a skokni do mene pogledati moje peseke.......
|
||
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Krasna kolekcija kućnog cvijeća i kaktusa
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
![]() ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
|
e jesam.... javljam ti se zbog nečeg drugog...
Mandevilla otvara cvijet!!!!! - to sam htjela da znaš! Čim ga otvori slikam. Očito mu se svidjela tegla za zimnicu kojom je poklopljen. hmmmmm... ili se čudi ludari koja ga je poklopila? |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Cvijeće ti dobro izgleda i izgleda da ga održavaš baš kako treba.
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Sa malim zakašnjenjem poklon od Anđelkad,kojoj još jednom šaljem
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
pogledaj moje ima ih svakakvih,neke se dobro drže,neke su čelave,da i ja tebe nasmijem ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
počeo je cvasti bijeli božićni kaktus ,još čekam crveni i naranđasti
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Ma na slikama bolje izgleda ![]() |
||
![]() |
||
|
[QUOTE=flover]pozdrav,eto mene k tebi....maca je prava MACA,a skokni do mene pogledati moje peseke.......[/QUOTE
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |