Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 373374375376377 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da Bebi znam jako dobro kakva je zemlja crljenica, imala sam prilike vidjeti štošta usput dok smo bili na moru...Baš nam je bilo usput vidjeti parecele s lubenicama,nešto paprike i ostalog sitnog povrća....moram priznati da sam skoro plakala dok sam vidila ljude gdje su pijucima prekopavali oko tog svog povrća....vjerojatno jer je bilo i dosta kamena na tim parcelama... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Gt imam i jedno i drugo,ma imam dva psa, ne jednog....no svejedno, tih beštija ima svugdje ko u priči...što voluharica, što krtica, što miševa.....u dvorištu i ispred kuće mi je kao da je sve netko izrešetao...malo,malo pa rupa...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
veli jedan gospodin od kad ima peseka u voćnjaku nema ni jedne voluharice... trebalo bi probati
ili oko zaćinskog vrta posaditi narcise |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Da vidiš kakva je tek crvena zemlja
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pa o tome i pišem da je dobra za povrće,ali za neke biljke i nije dobra..za neko cvijeće nije dobra..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
evo i mene malo... spominjete glinastu zemlju pa zar ne znate d aje to najrodnija zemlja,a isto odbi ruke dok kopas
![]() Monstera ne sikiraj u tu zemlju sadi paradajz enorman urod |
|
![]() |
|
Dobro nije da mi je sve skupa nešto preveliko, rekla bi da mi je još i premalo, no ta zemlja je i duboko unutra...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() |
|
![]() |
|
Oooohhhhoo,hoooooo,hoooo, Fiki,znaš li koliko bi meni trebalo komposta i pijeska!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Carol, ako budeš ponovo pokušavala posaditi kockavicu, umjesto pijeska u zemlju umiješaj sitni šljunak i to na dubinu jednog ašova, može i dublje...prvo stavi samo šljunak, zatim mješavinu šljunka, komposta i vrtne zemlje.
I to je savjet onog dr.mr.xxxx |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
|
![]() |
|
Curke sad ste me bacile u bed.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Je, Dadinica, je, znam ja za kockavicu, prekrasna je. Kad dodjes u ducan blizu vrecica sa lukovicama, odma osjetis dal imaju i kockavicu. Ja sam je posadila, ali mi je brzo istrunula u teskoj glinenoj zemlji, makar sam je ja popravila sa pijeskom i kompostom.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Ako je tako preostaje mi samo čekati male bebače carske kockavice....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ja kupila lukovicu i posadila nakon što sam pročitala neki članak o tome. napisao ga neki stručnjak sa kilometarskom titulom... pa, ja vjerujem stručnjacima!
Iskreno, i meni je došla muka od mirisa te lukovice... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Dadinice ja je nemam..tek sam ih posijala...Ali što nije da i njih hoće pojesti voluharice?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje curke!! A najbolji lijek protiv voluharica imamo skoro svi. Prekrasan cvijetak... carska kockavica!
Od njenog mirisa voluharice bježe na kilometar! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ufffff draga Carol ja već dosta dugo muku mučim s voluharicama, miševima, krticama, izluđuju me više i ne znam što da radim i kako da ih otjeram..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Dobar vecer svima. evo i mene malo u kaficu. Vidim da kasnim, nabrbljali se vi od jucer (5 str.), najeli kolaca, a ima i po koji koristan savjet.
Ja nemam svoj povrtnjak, usko suradjujem sa Anabistricom. Imam svoj zacinski vrt i muku mucim sa voluharicama. Nisam htjela trpati otrove u rupe, pa smo sestra i ja stavile "kolacic" za napasti na poklopac, i iznad toga slemenjak (crijep za krov). |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Umjesto amarilisa? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 373374375376377 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |