Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 372373374375376 381> |
Korisnik | |||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
moon, dal su ti poznate ringlovke? imam crvenu, bijelu, zuru i bordo, jako fini pekmez od njih a i u lovačke saftiče izvrsno paše.
|
|||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
||
Može! samo da znaš kako je fin...ni P....... ga ne bi bolje napravila....( Ne smim reklamirati!)..
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
||
|
|||
![]() |
|||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
||
Curke ja se ne mogu baš pohvaliti šljivama jer ih nemam baš puno, ali zato je bilo puno kod mojih. Moja mama je ispekla toliko pekmeza da ga imamo za još narednih par godina!
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
||
..za ćudo Božje, ja sam imala 2rodna stabla od 7 šljiva, nešto kuhala pekmez,kompota, dosta smrznula za knedle i toliko poklonila jer nisam više imala snage skuhavati od sveg predhodnog, mislim da imam za 5 godina unaprijed đemova, pekmeza i kompota.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
Fiki, ni ja nisam imala niš voća za pekmez osim kupina i vinogradskih breskvi, onih žutih. I kupine i breskve na svu sreću uvijek rode.
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
||
...jel me netko tražio?
![]() ..dobra vam većer..živo ovdije..neko spomenuo štrudlu od jabuke...joj da mi je griz:)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ali možeš pročitati ono što sam ti poslala u pp!
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
||
Prekoračio sam limit od 25 poruka,pa nemogu više slati poruke!
|
|||
![]() |
|||
||
Heeeeej Ano moja i ja te pozdravljam ovdje!
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
U mene ove godine nema šljivovice ni pekmeza,ni štrudli ni kiflica sa pekmezom! ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
Pa zato i imam svoj povrtnjak, a i vočnjak u kojem prevladavaju jabuke i to neke stare. Ove su godine podbacile s urodom jer ih je mraz šupnul na proljeće tak da sam zapanjena Wizardicinim voćem.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Znaš zdravo živjeti! svaka čast! |
|||
![]() |
|||
||
Dobra večer društvo! Dok se ja uključim, vi napunili već 7 stranica. Jeste tak brzi i na štihači ko tu?
Wiz, krasan ti je daikon. Tak ti je bilo i kod mene. Posijala sam ga poprilično, a zbog suše izrasla samo 3 komada ali su bili veliki i fini. Ja ih najviše pojedem sa zelenom salatom tak da daikon ogulim i narežem na ploškice. Možeš ga i naribati, a možeš ga i skuhati zajedno s lišćem pa pojesti na lešo. Sirovi daikon je efikasan protiv žgaravice. Bojim se da se ipak neće stić osjemeniti ovi daikoni koje si ostavila u vrtu. Ja jednu rundu posijem u proljeće, onda dio pojedemo, a dio ostavim da se osjemeni isto ko i crvene rotkvice.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ufff što si se
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Curke sandučić je prazan,šaljitee!
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Fiki valjda puno brbljaš u pp...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
||
Ma nis ti nisi obrisal, ja saljem poruku, i ode u vjetar. Fiki, Fiki,
|
|||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Fiki briši poruke, pun ti je sandučić.. ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 372373374375376 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |